Voli house glazbu

Goran Ivanišević se rasplesao na ritmove brazilskog DJ-a

Goran Ivanišević
Foto: Revelin
1/6
06.08.2016.
u 22:16

Legendarni tenisaš se s prijateljima dobro zabavio u dubrovačkom klubu Revelin, na partyju na kojem je nastupio DJ Alok Petrillo

Dok su najveći svjetski sportaši u noći na subotu u Rio de Janeiru ponosno koračali na otvaranju Olimpijskih igara, Goran Ivanišević, dvostruki osvajač medalja za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Barceloni, pokazivao je zavidno plesačko umijeće uz ritmove house glazbe.

Popularni Zec je u prepunom dubrovačkom Culture clubu Revelin s desetak prijatelja uživao na partyju brazilskog DJ-a Aloka Petrilla.

I sama najava dolaska najpoznatijeg brazilskog DJ-a izazvala je velik interes, a činjenica da je desetak dana prije na društvenim

mrežama objavljivao fotografije s odmora u Hrvatskoj, posebno s naših otoka i Plitvica, samo je dodatno privukla publiku u Dubrovnik.

– Oduševljen sam Hrvatskom. Ima baš sve, prirodne ljepote, drage ljude, sunce i izvrsnu hranu. Zaista sam iskren kad kažem da je Hrvatska dragulj na Zemlji. Siguran sam da ću redovito dolaziti – rekao je Alok prije nastupa u Revelinu.

Alok Petrillo je lani postao prvi brazilski DJ koji je ušao na ljestvicu 100 najboljih svjetskih DJ-eva časopisa DJ Mag. Ove godine dobio je i posebnu čast da nastupi na zatvaranju Olimpijskih igara u Riju 21. kolovoza. 

>> Goli Englez na rivi – oklada

Komentara 1

IB
ibiza
22:38 07.08.2016.

pa pustite covika da se zabavlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije