Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Batinić:

Gotovo trajno uništila sam si kožu lica agresivnim tretmanom u salonu ljepote'

Marijana Batinić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
19.06.2014.
u 10:35

Lijepa RTL-ova voditeljica otkriva tajne svojeg dobrog izgleda te na što posebno pazi otkako je zakoračila u četvrto desetljeće života

Marijana Batinić jedna je od onih dama koje ćemo naglas upitati gdje su napravile tako dobru frizuru i make-up te kako postižu da im je koža tako sjajna.

Voditeljica je za mjesečnik Moje zdravlje otkrila svoje tajne.

Ključ mog dobrog izgleda je njega koja je još naglašenija otkad sam prešla tridesetu godinu. Dobro jutro si poželim serumom Chanel Le Jour, laku noć sa Chanel Le Nuit, a lice odmorim Le Weekendom. Tako vratim koži vlažnost i elastičnost.

Ove sam proizvode počela koristiti nakon puno eksperimentiranja jer mi lice jako dugo nije prihvaćalo nijednu kremu, čak je odbacivalo i make-up.

Razlog tome je infekcija koju je dobila tijekom boravka u Kostariki te teški make-up koji zahtijeva posao kojim se bavi.

Kako ste riješili problem i “spasili” lice?

Moram spomenuti da sam još, uza sve to, gotovo trajno uništila kožu lica jednim agresivnim tretmanom u salonu ljepote, čime je izgubilo svoju prirodnu zaštitu. Tada sam počela odlaziti na tretmane kisikom u Beauty centar Božica i preporodila sam se. Prezadovoljna sam rezultatima, a lice mi je bolje nego ikad. Nikad više neću “petljati” po njemu s agresivnim tretmanima. U obzir dolaze samo oni prirodni.

Čime tretirate kožu tijela, kosu...?

Redovit sam gost na Oxifatu s efektom saune, a još volim i tretman Intraderma koji zovem peglom za tijelo. On je jako dobar za nas “kampanjce” što se tiče sporta. Za kosu koristim proizvode Kevin Murphy.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Imate li neki svoj tajni beauty trik?

Crveni ruž uvijek je u mojoj kozmetičkoj torbici. Spasi me kada prije nekog bitnog događanja ne stignem kući pa je dovoljno da ga nanesem u autu i moj dnevni “look” u jednom trenutku postane noćni. Sada za ljeto treba mi još malo tekućeg pudera, rumenila u kremi i spremna sam!

Koji je najbolji savjet koji ste tijekom karijere dobili od profesionalnih vizažista, stilista, frizera?

Naučili su me da slušam svoje lice i da je manje više. Da ne moram istaknuti sve na sebi jer onda izgledam kao klaun te da je prirodni look jedini koji pomlađuje. Nekoć sam se puno više šminkala, a danas pustim da mi lice diše. Frizeri su me pak naučili da su styling frizure i njegovana kosa strašno bitni. Možete imati najljepšu boju kose i biti predivno ošišani, a da se to ne vidi jer vam je kosa ispucala ili se ne znate pravilno počešljati...

>>Jelena planira obitelj sa Stjepanom: Ako Bog da, voljela bih imati troje djece

>>Dobitna kombinacija za splitsku brinetu Marijanu Batinić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije