Ono si što jedeš, stara je istina. Ali kako znati što jesti, kada i zdrava hrana u zadnje vrijeme sve više ovisi o modi i trendovima.
Naime, ono što je do jučer bilo najgori mogući izbor već danas može biti dobro za nas (npr. svinjska mast), ali i obratno. Kako se uopće snaći u tom obilju proturječnih informacija?
Odgovor nudi funkcionalna prehrana, koja je u najboljem dosluhu s našim tijelom. Sve o njom možete naučiti na seminaru "Hrana je zdravlje – hrana je bolest" koji se, u organizaciji Moje kuće zdravlja, održava 7. i 8. studenoga u prostorijama Ergoneta, u Badalićevoj 29A).
O funkcionalnoj prehrani i nutritivnoj genetici, ali i o tome kako ih primijeniti u svakodnevnom izboru i kombinaciji namirnica, podučava Mirjana Tonković, magistrica prehrane, dipl. ing. biotehnologije, koja tvrdi kako svatko od nas upravo znanjem o hrani može podići svoju energiju, vratiti snagu i uravnotežiti zdravlje. Opširnije na www.mojakucazdravlja.hr