PROMO

Huawei lokalno predstavio novi MatePad 11.5"S tablet s PaperMatte zaslonom

HUAWEI MatePad 11.5"S
Foto: Huawei
1/5
22.08.2024.
u 11:36

Dostupan u prednarudžbi uz M - Pencil olovku na poklon

Nakon uspješnog predstavljanja flagship uređaja poput pametnog sata Watch Fit 3 i pametnih telefona serije Pura 70, Huawei se na lokalno tržište vraća i sa novom serijom tableta HUAWEI MatePad.

Svi kupci koji do 15. rujna prednaruče najnoviji HUAWEI MatePad 11.5"S s tipkovnicom na poklon i potpuno besplatno dobivaju Huawei M - Pencil olovku, čija je regularna samostalna cijena 99 eura. MatePad 11.5“S je prvi tablet branda koji donosi novu generaciju revolucionarnog PaperMatte zaslona te pruža iznimne performanse, visoki stupanj udobnosti za oči korisnika te čini kreativni rad taktilnijim i radosnijim.

Redefiniranje iskustva kreativnosti s zaslonom nalik na papir

Zaslon HUAWEI MatePad 11.5"S tableta ima omjer širine i visine slike 3:2 te uz brzinu osvježavanja od 144 Hz i razlučivost od 2.8K, donosi impresivne tehničke specifikacije.

Foto: Huawei

Uz navedeno, najzanimljivija i najinovativnija značajka zaslona Huawei tableta je PaperMatte tehnologija. Ova nova generacija zaslona organski kombinira nano tehnologiju graviranja protiv odsjaja s magnetronskim optičkim premazom u nanorazmjeru na koji je dodana tehnologija višeslojne difuzije uz implementaciju drugih patentiranih Huawei optimizacija. Navedene tehnologije uspijevaju smanjiti refleksiju površine zaslona na ispod 2% i eliminirati 99% svjetlosnih smetnji, što rezultira ugodnim i fokusiranim korištenjem.

Za bolje iskustvo čitanja, poput onog s papira, HUAWEI MatePad 11.5"S nudi način rada u boji u kojem vlastiti algoritam prilagođava mapiranje između svjetline zaslona, ​​nijanse i temperature boje, donoseći i estetske prednosti i veću udobnost za oči. HUAWEI MatePad 11.5"S podiže korisničko zadovoljstvo nudeći udobnost za oči koja nadilazi i više od onoga što nudi većina drugih tableta. Niz certifikata potvrđuje navedene tvrdnje, uključujući SGS Low Visual Fatigue 2.0 Premium Performance Certification i TÜV Rheinland Reflection-Free Certification između ostalih.

Foto: Huawei

Najnoviji Huawei softver pruža iskustvo kreativnosti bez premca

HUAWEI MatePad 11.5"S visoko postavlja ljestvicu kreativnost s posebnom teksturom koju stvaraju nanostrukture urezane u površinu zaslona. Kada korisnici po tabletu pišu olovkom kao što je HUAWEI M - Pencil treće generacije, osjetit će otpor koji podsjeća na trljanje olovke o papir. Dodatno se i HUAWEI Notes može pohvaliti praktičnim novim mogućnostima. Značajka Note Replay namijenjena je povećanju učinkovitosti digitalnog bilježenja. Ona omogućuje korisnicima jednostavno zapisivanje najvažnijih točki na sastanku te kasniju reprodukciju tih zapisa u audio formatu što olakšava učinkovitiji pregled sadržaja. HUAWEI Notes donosi nove brze geste koje korisnicima omogućuju brzo i efikasno korištenje. Tako na primjer, dok piše bilješke korisnik može odabrati tekst pomoću lasa kako bi mu promijenio boju radi lakšeg organiziranja i klasifikacije bilješki.

Osim što je profesionalni alat za bilježenje, HUAWEI MatePad 11.5"S donosi i GoPaint, potpuno novu Huawei aplikaciju za slikanje i crtanje koja je nastala zajedničkim radom stručnjaka vrhunskih akademija likovnih umjetnosti te tima za istraživanje i razvoj Huawei 2012. Renderiranje na profesionalnoj razini, brzo slaganje i učinkovito korištenje prostora za pohranu zahvaljujući Huawei FangTian Painting Engine softveru, čine GoPaint idealnim alatom za profesionalce. FangTian Painting Engine značajno smanjuje opterećenje koje aplikacija postavlja na sistemsku memoriju, dok istovremeno podiže gornju granicu broja slojeva koje datoteka može sadržavati.

Foto: Huawei

Pametno iskustvo korištenja i snažne performanse za urbane stručnjake

Od trenutka kada je Huawei predstavio svoj koncept Super Device započela je transformacija MatePad serije u alat za rad i učenje, dajući nove opcije korištenja za veću učinkovitost. Danas se HUAWEI MatePad 11.5"S nadovezuje na razvojni smjer serije s novim značajkama, kao što su Multi-Window, Show Comments i SuperHub, koje poboljšavaju iskustvo povezivanja MatePada s pametnim telefonom, samostalnim zaslonom ili osobnim računalom.

Tehnologija dvoćelijske baterije koja se koristi u HUAWEI MatePad 11.5"S povezuje dvije ćelije različitih kapaciteta i veličina paralelno. Baterija od 8800 mAh zaslužna je za to da se svaki pojedinačni MatePad zasebno kalibrira radi precizne kontrole napona, što rezultira povećanjem kapaciteta baterije od 16%.

Foto: Huawei

Cijena i dostupnost

Novi HUAWEI MatePad 11.5"S tablet dolazi u paketu s pripadajućom tipkovnicom, a dostupan je u prednarudžbi do 15. rujna u posebnom paketu uz Huawei M – Pencil olovku gratis.

Nakon 15. rujna, MatePad 11.5“S i pripadajuća tipkovnica biti će dostupni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura. HUAWEI M - Pencil treće generacije će se moći kupiti zasebno po preporučenoj cijeni od 99 eura.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije