PROMO

Ideje i savjeti za savršen dom i vrt

Dom i vrt
VL
PR
Autor
PR članak
27.11.2012.
u 16:33

Donosimo vam priču o domu mladog Dinamova nogometaša Luisa Ibáñeza

Ovog četvrtka, u besplatnom prilogu Večernjeg lista Dom&Vrt donosimo vam priču o domu mladog Dinamova nogometaša Luisa Ibáñeza. Svoj topli dom dijeli s dugogodišnjom djevojkom Mateom Alegić i psom Messijem koji u stanu ima svoj kutak.

Kvalitetne drvene podne obloge najveći su “komad namještaja” i jedan od najvažnijih elemenata koji kreiraju konačan izgled interijera. Kako ih odabrati da budu dugotrajne i pritom biti u trendu, otkrijte u savjetima arhitektice Izabele Galović Ninić.

Donosimo vam inspiraciju za blagdansko uređenje doma i izradu ukrasa. Kako možete sami napraviti adventski vjenčić, kako urediti dnevni boravak da stvorite dojam blagdanske topline te brojni drugi savjeti potvrdit će vam da nije prerano za dašak Božića u vašem domu.

Posjetili smo najljepšu okućnicu Krapinsko-zagorske županije. Obitelji Cesar godišnje nabavi oko 1500 novih sadnica kako bi njihovo dvorište bilo dvorište iz snova, koje se ljepotom ističe u tmurnu jesen.

Svi ljubitelji Vrtlarskog dnevnika moći će uživati u novoj kolumni Kornelije Benyovsky Šoštarić u kojoj nam otkriva kako saditi zimski bob.

Sve to i još više pronađite u novom broju priloga Dom&vrt u četvrtak samo u Večernjem listu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?