DRUGAČIJI ŽIVOTNI STIL

Ima 33 godine i još uvijek je djevica: 'Imam visoke standarde, ja sam glas lijepih i normalnih ljudi!'

@itslaurenciaga
31.07.2024.
u 21:35

Lauren zaključila kako se 'radikalne feministkinje' možda neće složiti s njezinim stavovima, dok bi je neki muškarci mogli označiti kao osobu kojoj je 'istekao rok trajanja'

Lauren Harkins iz SAD-a ima 33 godine i tvrdi da je još uvijek djevica. Činjenica je to kojom se ponosi, a kako je to živjeti bez putenih užitaka svakodnevno otkriva na društvenim mrežama na kojima je prati velik broj ljudi. Harkins tvrdi kako još uvijek nije izgubila nevinosti jer nije pronašla onog pravog i jer ima visoke standarde kad je riječ o potencijalnim partnerima, piše Daily Star. Smatra da drugima može biti inspiracija za malo drugačiji životni stil.

Zanimljivosti iz svog života u kojem nema seksa Lauren Harkins dijeli na Instagram profilu @itslaurenciaga. Tvrdi kako nikada nije bila u vezi.

VEZANI ČLANCI:

U jednom od svojih nedavnih videa na Instagramu, Lauren pleše i pjeva riječi Enigmine pjesme 'Return to Innocence'. Uz to je objavila tekst koji glasi: "Nitko nema više standarde i deblju kožu od 33-godišnje djevice."

Lauren je napisala i kako se 'radikalne feministkinje' možda neće složiti s njezinim stavovima, dok bi je neki muškarci mogli označiti kao osobu kojoj je 'istekao rok trajanja'. Ona pak tvrdi kako joj je želja biti glas lijepih i normalnih ljudi koji žive u zdravoj sredini. Svojem videu dodala je znakovite hashtagove #highstandards #onlythebest i #neversettle.

Njezin istup izazvao je puno reakcija, pri čemu su neki ukazali na potencijalno pogrešno shvaćanje pojma 'radikalni feminizam'. Jedan komentator je napisao: 'Radikalne feministkinje često potiču celibat ili ga hvale.' Drugi je dodao: 'Radikalne feministkinje bi zapravo ovo podržale. Radikali se zalažu za oslobađanje žena od muškaraca.'

GALERIJA: Prošla sam pakao jer sam djevica i posvećena Bogu

1/14

Treći je istaknuo: 'Ovo se događa kada učite riječi na društvenim mrežama. Ovo nije radikalni feminizam.' Četvrti se složio: 'Kao feministkinja - tvoje tijelo, tvoj izbor!'

Nakon nekog vremena Lauren im je odgovorila, priznavši da je u jednom detalju pogriješila: 'Pozdrav svima. Primijetila sam da sam možda pogrešno koristila termin 'radikalne feministkinje' u ovom videu. Mislila sam na feministkinje u njihovom najekstremnijem obliku i nisam bila svjesna da postoji podskupina unutar feminizma koja se naziva tako.'

Kazala je i kako je online brzinski provjerila termin prije nego što je objavila vidio i činilo joj se da je u skladu s onim što je željela reći 'Sada razumijem da sam pogriješila i pogrešno se izrazila. Nije mi bila namjera nikoga uvrijediti. Isprike!' napisala je Lauren.

Unatoč zabuni, neki su se njezini pratitelji fokusirali na samu poruku, pri čemu je jedna osoba komentirala: 'Dobro je za tebe što radiš to što želiš sa svojim tijelom.' Drugi ju je također ohrabrio: 'Samo naprijed, djevojko! Volio bih da sam na tvom mjestu.' Neki su pak komentatori otkrili kako su s 33 godine i sami bili nevini. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MO
moreplovac
07:57 01.08.2024.

Pravi si reklamu. Namjerava se sigurno prodati na nekoj licitaciji za 1 milion dolara.

AI
airbender
07:13 01.08.2024.

Znamo svi kako se ostaje djevica do 33., priča je za anale.

AV
avangero
05:57 01.08.2024.

Imam frendicu koja se čuvala do 25, pa kad je prekinula post jednom prilikom je rekla da sam znala što sad znam i kako je to dobro s 16 bi to učinila,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije