Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it djevojka

Irina Shayk: Ruskinja za kojom luduje Christiano Ronaldo

irina shayk (1)
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
14.10.2012.
u 00:01

Lako je pomisliti da je Irina još jedna zavodljiva Brazilka, no ova ruska ljepotica svoj izgled duguje ocu Tataru. Iz malog sela gdje je kao djevojčica sadila povrće došla je do modnih pista Pariza i New Yorka te naručja Christiana Ronalda!

Iako na prvu ruku izgleda poput sunarodnjakinje (ili mlađe sestre) Adriane Lime, dvadesetšestogodišnja Irina Shayk, pravim imenom Irina Shaykhlislamova zapravo je Ruskinja. “Dosta ljudi misli da sam iz Južne Amerike, no svoj egzotični izgled dugujem ocu koji je bio Tatar - oni su tamne puti, baš poput Brazilaca. A svijetle oči naslijedila sam od majke”, otkriva prelijepa manekenka.

Najpoznatija kao zaštitno lice Intimissimi donjeg rublja i još više kao djevojka Christiana Ronalda, osim mode Irina ima još jednu strast - vrsna je pijanistica. “Majka mi je glazbenica i oduvijek je inzistirala da sestra i ja idemo u glazbenu školu. Učila sam svirati klavir 7 godina prije nego što sam postala model. Svirala sam od malih nogu i to me jako opušta.”

Irina i danas voli skladbe Mozarta i Beethovena, iako priznaje kako polako zaboravlja svirati. Odrasla je u malom selu Yemanželinsku gdje je djetinjstvo provela “sadeći rajčice i krumpire”, a najzanimljivija stvar bili su posjeti rudnicima ugljena u kojima je radio njezin otac. No, kad je jednog dana sa sestrom Tatianom otišla u lokalnu školu ljepote, njezin život se promijenio. “Zaustavio me skaut i pitao želim li se prijaviti za natjecanje za miss. Nikad ništa slično nisam radila, ali ipak sam pristala. Na kraju sam pobijedila i uskoro sam bila na pariškim pistama!”, prepričava Irina.

Ipak, Pariz je morao pričekati - ova odgovorna djevojka bila je svjesna kako njezina ljepota ima rok trajanja te je odlučila prvo završiti tečaj iz marketinga. Svoju prvu veliku gažu dobila je kao zaštitno lice Intimissima 2007. godine, gdje je zamijenila brazilsku ljepoticu Anu Beatriz Barros. “Vjerujem u sudbinu - oduvijek sam znala da ću napustiti to selo”, kaže Irina. “No, dobiti posao cure poznate poput Ane bilo je nevjerojatno i jako stresno - nikad nisam mislila da ću imati takvu karijeru. No, imam dobre gene pa poziranje u donjem rublju nije bio problem. Kad sam napustila Rusiju nisam znala ni riječi engleskog, no u Intimissimiju su me sve naučili - bili su mi poput obitelji, pokazali mi kako pozirati, kako ostati u formi. Vjerovali su u mene”, kaže Irina, kojoj je taj trening doista dobro došao - u oskudnim krpicama krasila je naslovnicu Sports Illustrateda (čime je postala prva Ruskinja na coveru tog poznatog časopisa) te bila jedan od modela Victoria’s Secreta.

Danas je djevojka jednog od najpoznatijih nogometaša na svijetu, no skromno priznaje kako nogomet uopće ne voli. Njezini interesi i dalje su u Yemanželinsku, gdje je darovala novac za izgradnju dječjeg odjela u lokalnoj bolnici te u ruskoj humanitarnoj organizaciji koja brine za bolesnu djecu.

Irina je od rujna i nova voditeljica ruskog izdanja Topmodela, a kad su u pitanju njezini modni uzori - drži se klasike. “Kad sam bila mala, u naše selo nisu niti dolazili modni časopisi. Ali znala sam za Cindy Crawford, svi su znali za nju!”     

Ključne riječi

Komentara 10

SE
sestrićna
10:49 14.10.2012.

najbitnije da je sve spontanooo

OG
Oger
13:58 14.10.2012.

I vi svi vjerujete da Ronaldo za njom luduje ?! Ah, ah

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:19 15.10.2012.

Nije ruskinja i to je laz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije