PROMO

Iskoristite -50% popusta za boravak u jedinstvenom dalmatinskom Resortu

Ilirija Resort
Foto: Megabon
1/14
PR
Autor
PR članak
30.05.2015.
u 08:15

Biograd je idealno pozicioniran kao centar rivijere jadranske obale i dalmatinskog nautičkog raja. Ako postoji mjesto na jadranskoj obali koje treba posjetiti i istražiti zbog njegove ljepote, idealnog položaja, sklada, srdačnih ljudi i blizine najvažnijih hrvatskih nacionalnih parkova, kao i zaštićenih područja prirode onda je to svakako Biograd na Moru. Megabon ponuda uključuje smještaj u poznatom turističkom središtu ovog mjesta, Ilirija Resortu!

Biograd je smješten u Pašmanskom zaljevu, 25 km južno od Zadra s lijepim plažama, borovim šumama i sunčanim uvalama. Ono što Biograd na Moru čini izuzetnom destinacijom je njegovo prirodno okruženje, blizina Nacionalnog parka Kornati, Nacionalnog parka Krke, te Parka prirode Vransko jezero. U ovom okruženju smjestio se poznati Ilirija Resort, nositelj turizma ovog područja.

Ilirija Resort smješten je na samoj obali, u centru Biograda na Moru, u sklopu kojega se nalaze brojne plaže i netaknuta priroda, a u svojoj ponudi predstavlja jedinstveni doživljaj Mediterana kroz cjeloviti pristup, imajući na umu sve vaše potrebe te u skladu s najmodernijim principa održivog poslovanja! U okruženju hotela i vila možete uživati u prizorima mora, sunca i kamena, koji se dizajnom preslikavaju na unutrašnjost hotela i njegove sadržaje, stvarajući jedinstvenu cjelinu s prirodom, dok u brojnim dodatnim aktivnostima možete otkriti luksuznu stranu biogradske i zadarske rivijere, netaknutu prirordu te doživjeti drevna starohrvatskih vremena kroz jedinstveni ambijent te autohtone i izvorni jelovnik.

Ilirija Resort se sastoji od tri hotela koji su vam dostupni u Megabon ponudi uz visoki popust od čak 50% – Hotel Ilirija 4*, Hotel Kornati 4*, Hotel Adriatic 3*. Birati možete između ponuda sa 2, 3 ili 5 noćenja ovisno o vašim željama, a produžiti vaš boravak u ovom predivnom okruženju možete uz kupnju više kupona.

U neposrednoj blizini hotela, u centru Ilirija Resorta nalazi se plaža kojoj se može pristupiti iz hotela Kornati, Ilirija te Adriatic. Salvia SPA Medical Wellness nalazi se na vrhu hotela Ilirija i nudi razne tretmane ljepote i spa. Također, u sklopu Ilirija Resorta postoji pregršt mogućnosti za provođenje vašeg odmora na aktivan način - od teniskih terena, preko vodenih sportova, do adrenalinskih pustolovina... Sve su opcije otvorene! Prepustite se u spretne ruke osoblja i dozvolite da za vas isplaniraju savršeni odmor prepun zabavnih dogodovština.

Detalje ponude Ilirija Resorta i Megabona provjerite klikom na www.megabon.eu

Želite prijaviti greške?