Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesna situacija

Isplanirao romantičnu prosidbu, a onda mu je prsten pao u ocean: ‘Skoro je sve propalo!'

Tik Tok
21.11.2022.
u 12:30

Kako je muškarac htio da se prosidba zabilježi, tako je snimatelj kojeg je unajmio snimio svaki dio

Prosidba je zaista trenutak za pamćenje i često je ispunjen emocijama, no romantični trenutak jednog para skoro je u potpunosti propao kada im se dogodila neočekivana situacija. Naime, par se nalazio na brodu i u trenutku kada je muškarac kleknuo i postavio pitanje, kutijica s prstenom pala mu je ravno u ocean. No, nije mogao dopustiti da njegov trenutak propadne pa je tako odmah uskočio unutra ne bi li spasio prsten, piše Mirror.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama!

1/9

Kako je muškarac htio da se prosidba zabilježi, tako je snimatelj kojeg je unajmio snimio svaki dio ovog smiješnog događaja. Njegova partnerica počela se smijati kada je shvatila što se događa, a cijela situacija se dodatno razvedrila kada je on ipak izronio s kutijicom u ruci. 

- Ispustio sam prsten izravno u ocean usred prosidbe - napisao je muškarac u opisu videa kojeg je podijelio na Tik Toku.

 

@smclyne #boatfail #proposal #fail #proposalgonewrong #funny #engagement #fyp#shesaidyes ♬ Drop It Like It's Hot - Snoop Dogg

 

Priznao je i da ga je zaista uhvatila panika kada mu je prsten ispao i da nije uopće razmišljao kada ga je krenuo spašavati. Video je prikupio više od šest milijuna pregleda, a korisnici koji su ga pogledali oduševljeni su muškarčevim postupkom.

- Super mi je što se ona toliko smije, baš je ispalo fora - napisala je jedna korisnica.

"S obzirom na to kako je uskočio unutra, mogu reći da je prsten zaista bio skup", našalila se druga korisnica, a treća je dodala: "Ovakve prosidbe će se zasigurno zauvijek sjećati."

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije