Žive zajedno!

Ispričala je svoju sapunicu: ‘Otac moje djece sada je u vezi s mojom pomajkom’

TikTok
01.08.2024.
u 15:30

Jedna je žena na TikToku otvoreno progovorila o tome kako je njezin bivši partner sada u vezi s njezinom pomajkom, i čak ima tetovažu njezina imena na prsima.

Majka troje djece priznala je da je njezina priča dostojna reality showa i započela objašnjavajući kako su prekinuli nakon 12 godina veze. Na svom profilu @lauzy__x podijelila je priču: “Ispričat ću vam priču o tome kako je moj bivši sada u vezi s mojom pomajkom. Sada mi je smiješno. No, nije bilo smiješno tada, ali da. Tako da, prošle godine, rastala sam se od svog partnera nakon 12 godina jer sam bila jako nesretna u vezi”, započinje.

 

@lauzy__x Replying to @itsmehixo where’s Jeremy Kyle? #storytime #story #fypシ゚viral #fyp #fypシ #toxic #fy ♬ original sound - 𝕃𝕒𝕦𝕫𝕪𝕪_🍒

 

Kaže kako je saznala da je on u novoj vezi i odlučila malo istražiti, prenosi The Sun. Uspjela je dobiti neke informacije jer je SIM kartica njegovog telefona još uvijek bila registrirana na njeno ime. “Tako da sam s pravom provjerila ‘svoj’ račun, i vidjela da je zapravo stalno zvao i slao poruke mojoj pomajci.”

Dodaje kako je ljutito nakon toga poslala nekoliko neugodnih poruka i njemu i pomajci. 'I onda četiri tjedna kasnije. Uselili su se zajedno. On je uklonio tetovažu mog imena s prsa i zamijenio je njenim. Blokirao je moj broj. Mojoj pomajci je nepodnošljiva pomisao, ubija je iznutra, da on ima bilo kakve veze sa mnom'. 

VEZANI ČLANCI: 

Tvrdi da ju je pomajka blokirala na društvenim mrežama, kao i sve koji poznaju obitelj. Dodala je da su njezina pomajka i bivši partner čak bili na dvotjednom odmoru u Turskoj. Kaže kako predviđa da ta veza 'neće dobro završiti' i da sve informacije dobiva od prijateljice koja je još uvijek u kontaktu s njima. Podijelila je: 'On će se vratiti u svoju sobu kod mame, bez ijednog djeteta jer se nije brinuo o njima, a ja ću biti ta koja će se smijati'. 

VEZANI ČLANCI: 

Žena je podijelila kako u početku nije bila dobro, ali sada je spremna ispričati priču. Mnogi ljudi bili su šokirani njezinom pričom, ali neki su podijelili svoje srceparajuće priče u komentarima. Jedna osoba je rekla: 'Tvoja pomajka!!! Mislila sam da su moj bivši i djeveruša bili dovoljno loši!'. Druga je dodala: 'Moj muž me nakon 15 godina napustio prije šest tjedana, potpuno iznenada! Sigurna sam da postoji netko drugi!'.Treća je rekla: 'Djevojko, upravo sam naglas rekla ŠTAAAA'.

Muž ju je prevario s njenom sestrom i ostavio: 'Odlučila sam reći djeci kakav im je otac'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije