Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kampanja

Iva Jerković uspješno spaja nespojivo – sport & glam

Iva Jerković
Foto: Promo foto
1/12
10.09.2015.
u 10:58

Lijepa Iva smjestila se u društvo mnogih svjetskih zvijezda poput Kate Moss, Cristiana Ronalda, Astona Kutchera, Sienne Miller, Alexe Chung...

Po mnogima najljepša Hrvatica, voditeljica Iva Jerković, u najnovijoj kampanji za ShoeBeDo snimila je editorijal za streetwear brend Pepe Jeans te se tako smjestila u društvo mnogih svjetskih zvijezda poput Kate Moss, Cristiana Ronalda, Astona Kutchera, Sienne Miller te Alexe Chung.

 Brend koji je nastao 1973. godine kao mali štand na popularnom Portobello Roadu u četvrti Notting Hill u Londonu, danas kreira trendove koje prati cijeli svijet, njegujući urbani modni stil odijevanja s naglaskom na detalje. Upravo zato, eksterijer Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu savršeno se uklopio u ovu modnu priču, u kojoj Iva uspješno spaja nespojivo – sport & glam.

Tenisice koje su svojim oblicima i bojama kao stvorene za jesenske dane, u kombinaciji sa zavodljivim odjevnim predmetima, nikada nisu izgledale poželjnije. Svi ovi i mnogi drugi Pepe Jeans modeli tenisica, odjeće i accessoirea mogu se pronaći na prodajnim mjestima ShoeBeDoa te Pepe Jeansa u Arena centru.

>>Iva i Natali uživale u Papayi na DJ MAG festivalu

Ključne riječi

Komentara 4

MA
mamunamegalo
11:37 10.09.2015.

hrvatska soraja. .samo joj fali Tina

CF
cfzr
13:13 10.09.2015.

Upravo tako.

CF
cfzr
13:14 10.09.2015.

Sponzoruša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije