Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila mišljenja

Javno je osramotila supruga koji ju je prevario: ‘To je previše, nisi to trebala učiniti!’

Shutterstock
24.01.2024.
u 13:30

Jedna žena je bila toliko uporna da se osveti svom mužu koji ju je prevario, da je smislila lukav način da cijelom svijetu kaže što je učinio. Naime, prikazala je nestašluke svog muža u oštroj poruci napisanoj na madracu, postavljenom na rubu zida ispred njezine kuće. Jasno je dala do znanja da joj je namjera razvesti se, no neki ljudi tvrde da je ipak otišla korak predaleko, piše Mirror

Poruka ispisana crvenom bojom glasila je: "Promijenila sam brave [njegovo ime]. Odnesi krevet u [njeno ime] kuću. K***a. Razvodim se od tebe. Rekla sam djeci što si radio u našem krevetu i više ne vole tatu."

Foto: Reddit

Ali nisu samo susjedi vidjeli osuđujuću poruku. Također je anonimno podijelila sliku na forumu Reddit pod naslovom "Upletimo i djecu u ovo". No korisnici su bili podijeljeni oko toga je li učinila pravu stvar.

Mnogi su prozivali ponašanje njezina muža, a jedna osoba je napisala: "Zašto djeca ne zaslužuju znati da je netko tko im je važan u životu loša osoba. Mislim, ne bih im govorila detalje, ali ako već znaju što seks je, trebali bi znati da je njihov otac učinio nešto loše." Drugi se složio: "Djeca zaslužuju znati zašto se njihova obitelj raspada. Očito se morate donekle suzdržavati zbog njihove dobi, ali djeca su pametnija nego što im to pripisujemo".

VEZANI ČLANCI:

U međuvremenu, druge je više zanimalo koliko joj je uredan rukopis. "Zapravo izgleda kao da je napisala prvu rečenicu, uzela 5 minuta da se ohladi, a onda se vratila s drugim valom u još mahnitijem raspoloženju." 

"Kao grafiter, mogu vam reći da je to amaterski posao. Nije djelo iskusnog vandala, ali možda ovo nije prvi muž kojeg je morala izbaciti, pa je već prije pisala po madracima", našalio se drugi korisnik. 

Muž ju je prevario s njenom sestrom i ostavio: 'Odlučila sam reći djeci kakav im je otac'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije