PROMO

Jesenska wellness oaza u najluksuznijem boutique hotelu u Hrvatskoj

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa
13.09.2024.
u 10:08

Ove jeseni priuštite si vrhunski odmor i wellness iskustvo u Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa na predivnoj Opatijskoj rivijeri.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa 5* smješten je u srcu predivne Opatijske rivijere, omiljenog wellness odredišta brojnih Hrvata nakon toplih ljetnih mjeseci. Ovaj dragulj koji slovi kao jedan od najluksuznijih hrvatskih hotela svojim gostima pruža jedinstveno iskustvo odmora krojenog po mjeri najviših svjetskih standarda, za što jamči i prestižno članstvo u svjetskoj asocijaciji najluksuznijih hotela – The Leading Hotels of The World.

Radi se o malom boutique resortu koji sa svega 16 soba i apartmana svojim gostima nudi niz vrhunskih sadržaja i izvanrednu razinu usluge, a dolaskom jeseni tradicionalno postaje i omiljena wellness destinacija za one željne ekskluzivne privatnosti u ovoj maloj oazi luksuza udaljenoj svega 2 sata vožnje od Zagreba. Priuštite si prijeko potrebnu pauzu i iskoristite vrijeme za sebe i svoje zdravlje.

Ikalia Spa

Ikadorov Ikalia Spa centar prostire cijelim trećim katom hotela, a ime je dobio po drevnoj božici Iki, zlatnoj liburnijskoj božici vode. Elementi jantara, zlata, kristala, soli, eteričnih biljaka i izvorske vode zastupljeni su u bogatom izboru vrhunskih tretmana, dok je sama kozmetika hrvatskog podrijetla i gotovo u potpunosti organskog podrijetla.

Gosti tako mogu odabrati između tretmana baziranih na 24-karatnom zlatu, ljekovitim kristalima i jantaru, ili se prepustiti opuštajućim meditativnim programima yoge i zvučnim terapijama kristalnim zdjelama. Za one željne nastavka sezone kupanja, tu je i vanjski bazen s grijanom morskom vodom gdje možete uživati sve do kraja listopada!

Ova će jesen u Ikalia Spa centru biti u znaku posebnih program pomlađivanja i dugovječnosti a sve s ciljem promicanja zdravog načina života reprogramiranjem zdravih životnih navika kroz kombinaciju detoksikacijskih terapija, energizirajućih tretmana tijela, anti-age njege lica te posebno osmišljenih aktivnosti poput hikinga s vašim vlastitim, privatnim vodičem.

Osim što Ikalia Spa radi cijele godine, otvoren je i za vanjske posjetitelje te nudi niz personaliziranih spa programa, izvrsne pogodnosti članarina te mnoštvo promotivnih ponuda koje možete pronaći ovdje.


Nobilion Restaurant

Zaokružite svoj savršeni jesenski odmor na Rivijeri s nezaobilaznom hedonističkom notom, u višestruko nagrađivanom restoranu Nobilion koji se nalazi u sklopu hotela. Prepustite se vrhunskoj gastronomiji u jednom od najljepših Kvarnerskih restorana nadaleko poznatom po svojoj modernoj mediteranskoj kuhinji baziranoj na najsvježijim lokalnim namirnicama i vrhunskoj karti vina.

Svaki detalj u Nobilionu odražava strast prema autentičnosti i kvaliteti. Jela su nadahnuta lokalnim namirnicama i receptima, ali uz suvremeni twist koji ih čini jedinstvenima. Vinska karta ponosno ističe one zaboravljene, autentične i nekonvencionalne sorte, s naglaskom na vina proizvedena tradicionalnim metodama.

Osim u vrhunskim spa i wellness programima te izvanrednoj gastronomiji, ove jeseni i zime u Ikadoru možete uživati i bogatom kalendaru događanja koje hotel tradicionalno nudi ne samo gostima hotela, već i posjetiteljima. Tako ove jeseni možete uživati u mnogobrojnim glazbenim večerima vikendom te raznim gastronomskim i vinskim večerima.

Zakoračite u jesen vrhunskim odmorom u opuštajućoj oazi luksuza!

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa 5*
Ulica Svetog Nikole 2, 51410 Ika – Opatija

T: +385 51 207 020
M: info@ikador.com
W: www.ikador.com

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije