Kada je vrijeme da „stanemo na loptu?“

Jeste li i vi ova superžena?

superžena
Shutterstock
10.07.2015.
u 14:29

U životnom žrvnju koji je sve nemilosrdniji i zahtjevniji, žena, da bi sačuvala zdravlje, mora prestati nasjedati na trikove virtualne ere – biti superžena! Reklamne bajke opasan su mamac u koji upada, ne može izdržati teret koji joj je društvo nametnulo i puca po šavovima. Stres raste, imunitet pada, a ona se razbolijeva, najčešće od bolesti srca. Paradoks je da joj upravo tehnologizirano društvo, koje ju je skrojilo prema namenutnom virtualnom obrascu superžene, sada nudi niz sadržaja, pomagala na radnom mjestu i u domu da postane zdrava i još savršenija. I tako se stalno vrti u krug.

Da ne bi postala žrtva iscrpljujućeg tempa života, prijeko je potrebno da žena odluči promijeniti dosadašnji stil življenja i usvoji devet pravila koji će joj vratiti istinsku samospoznaju, osnažiti dušu i tijelo te poboljšati zdravlje.

Valja samo dobro promisliti, mudro razlučiti i napraviti odmak od terora reklama te prihvatiti jednostavna pravila života koja nam istinski čine dobro.Prva stvar koju žena mora napraviti ako želi sebi pomoći jest „stati na loptu“ i u 24-satnoj utrci s obvezama izdvojiti vrijeme za odmor, san, zdravo se hraniti, boraviti u prirodi, izbjegavati nedobronamjerne i zle ljude, činiti dobro i biti iskren te jačati imunitet.

U magazinu Moje zdravlje donosimo 35 savjeta kako spriječiti najčešće bolesti. Najbitnije je ne zanemarivati simptome. Svoj primjerak potražite već danas na svim kiosima za samo 14 kuna.

Foto: VLm

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?