PROMO

Juraj Šebalj i Huawei Pura 70 Pro: Kad strast prema autima postane opsesija s fotkama

Huawei Pura 70 Pro
08.08.2024.
u 14:35

Juraj Šebalj, poznati hrvatski automobilski novinar i rally vozač, odlučio je svom repertoaru dodati još jednu titulu – ambasador Huawei Pura 70 Pro uređaja! Spojio je ljubav prema automobilima s vrhunskom tehnologijom, jer tko bi mogao reći "ne" kameri koja snima prekrasne fotografije koje se ističu?

Huawei Pura 70 Pro je opremljen najnovijim tehnološkim inovacijama, uključujući napredne AI funkcije, vrhunski optički zoom i nevjerojatnu kvalitetu slike, te je njegova kamera savršena za profesionalce i entuzijaste koji žele uhvatiti svijet u najboljem svjetlu. Ili, u Šebaljevom slučaju, uhvatiti brze trenutke. Zahvaljujući AI funkcijama, kamera automatski prilagođava postavke kako bi osigurala najbolje snimke u svim uvjetima.

Umjesto da snima svoje uobičajene trke i automobile, Juraj je odlučio malo promijeniti taktiku. Ovog puta, na svom Instagramu, umjesto brzine automobila, snimao je veselu igru sa svojim boston terijerom, Zeusom. Huawei Pura 70 Pro nudi "Snapshot" opciju, savršenu za brzo hvatanje trenutaka. Juraj je testirao ovu opciju igrajući se sa Zeusom, brzo aktivirajući kameru i snimajući fotografije jednim dodirom. Dok je Zeus veselo trčkarao, Juraj je zabilježio te trenutke s naprednom obradom fotografija, dobivši savršeno čiste i oštre slike. Naravno, sve to dok je Zeus pokušavao pojesti kameru.

Huawei Pura 70 Pro dolazi s ultraširokim kutom od 13 MP, mogućnošću makro fotografije i senzorom podržanim XMAGE sustavom koji optimizira performanse kamera i kvalitetu snimaka. Juraj je iskoristio ove mogućnosti snimajući svoj automobil Panda, igrajući se s fokusom i birajući najbolju opciju. Također, makro kamera omogućava snimanje izuzetno bliskih objekata sa zapanjujućim detaljima. Juraj je isprobao ovu funkciju u svom vrtu, snimajući cvijeće i pčelice. "Ajme meni, kakav zoom, boje, oštrina, milina!" komentirao je na svom Instagramu, dok je pčela pokušavala ući u objektiv.

Šebalj je istaknuo važnost ovog uređaja za korisnike koji traže kombinaciju stila i funkcionalnosti. "Trk u trgovine po ovo savršenstvo, a onda dokumentirajte život oko sebe. Jako je zanimljiv!" poručio je Juraj svojim pratiteljima, dok je pokušavao nagovoriti svog mehaničara da kupi novi Huawei Pura 70 Pro pametni telefon.

Upravo ovaj smartphone nudi sve što je potrebno za vrhunsko iskustvo snimanja, bilo da se radi o brzim automobilima, igri s kućnim ljubimcima ili makro fotografijama u vrtu. Ili, u Šebaljevom slučaju, snimanje sebe kako pokušava uhvatiti psa koji je pojeo njegovu prvu Huawei kameru.

Juraj Šebalj i Huawei Pura 70 Pro donose novu eru u svijet automobilizma i osobne fotografije, pružajući neograničene mogućnosti za kreativnost i inovacije. Sve u svemu, ovo je neočekivani spoj, ali ako itko može to napraviti, to je Juraj Šebalj i njegova nova Huawei Pura 70 Pro kamera.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije