Kozmetika

Katie Holmes prvo zaštitno lice kozmetičke kuće Bobbi Brown?

katie (1)
Arhiva VL
05.09.2012.
u 13:57

Kozmetička kuća Bobbi Brown, poznata po ležernom i prirodnom pristupu kozmetici, surađivat će s Katie Holmes, koja će biti njihovo prvo zaštitno lice

Šuška se da bi nedavno razvedena Katie Holmes mogla biti prvo zaštitno lice kozmetičke kuće Bobbi Brown. S obzirom na ležeran pristup kozmetici, koji je glavna karakteristika Bobbi Brown, Katie bi se u kampanji mogla pojaviti u potpuno prirodnom izdanju bez mnogo šminke, što i pristaje njenom djevojačkom imidžu.
Neke od drugih prekrasnih žena s kojima je Bobbi surađivala su Jessica Hart i Lily Aldridge, a najzapaženija je kampanja u kojoj je simpatična Bobbi kozmetiku reklamirala na svojim prijateljicama, "običnim" ženama.
Katie će, inače, na nadolazećem New Yrok Fashion Weeku 9. rujna debitirati kolekcijom Homes & Yang, u suradnji sa stilisticom Jeanne Yang.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije