PROMO

Koncertom Gibonnija večeras započinju Dani piva Karlovac, najbolja ljetna zabava s raznovrsnom pivskom, gastro i turističkom ponudom

Dani piva Karlovac
26.08.2022.
u 11:34

Od 26. do 30. kolovoza posjetite Karlovac i uživajte u dobrom pivu, hrani i zabavi

Dani piva Karlovac su festival koji je kroz godine izrastao od manifestacije dobre glazbe i piva u jedinstven doživljaj zabavnih i turističkih sadržaja. U 5 festivalskih dana na glavnoj pozornici nastupiti će dobro nam poznati glazbenici: Gibonni, Buđenje, Pocket palma, Vatra, Urban, Boris Štok, Vanna, Daleka obala, Denis & Denis, Crvena jabuka, Podočnjaci i Hladno pivo. Uz glazbeni program tu su i brojni drugi zanimljivi sadržaji i atrakcije poput sputanog leta balonom, izložbe „Karlovačko kroz povijest“ te bogata pivska i gastro ponuda.

Uz ponudu na samoj lokaciji Festivala, na radost mnogih ljubitelja piva karlovački restorani, kafići i pubovi u ponudi pod zajedničkim nazivom „Na pivo u Karlovac“ nude različite vrste piva i pivskih koktela, jela s pivom, glazbeni program i nagradne kvizove, dok će na Žitnoj lađi biti organizirane posebne animacijske plovidbe „Pivske priče sa Žitne lađe“. I ove godine za sve zainteresirane bit će organizirana tematska vođena turistička tura „Frtalj cenera“ na kojoj će posjetitelji u pratnji vodiča moći saznati više o pivarskoj povijesti Karlovca. Program će upotpuniti i zabavna interaktivna igra "Pivska potraga" u kojoj će prijavljeni timovi na raznim lokacijama u gradu tražiti pivske proizvode sa zadacima i dijelovima slagalice.

Uz spomenute festivalske aktivnosti u Karlovcu možete uživati i u brojnim drugim sadržajima. Osvježenje od ljetnih vrućina potražite na Foginovom kupalištu na Korani. Plivajte, zaigrajte vaterpolo, odbojku na pijesku ili tenis a za sve željne adrenalina tu je i desetmetarska skakaonica. Foginovo kupalište nudi i niz animacijskih sadržaja i ugostiteljsku ponudu. Posjetite i Aquatiku, slatkovodni akvarij i uronite u jedinstveni svijet riba i podvodnog života rijeka, a za uspomenu ponesite neki tematskih retro suvenira s motivima Karlovačkog piva.

Za bezbrižan dolazak na Dane piva i ove se godine u dane vikenda, danas, sutra i u nedjelju, organizira prijevoz iz Zagreba i okolnih gradova. Vlak sa zagrebačkog Glavnog kolodvora polazi u 17.40 sati, zaustavlja se na stanicama Remetinec, Hrvatski Leskovac i Jastrebarsko, a povratak iz Karlova za Zagreb je sa stanice Centar u ponoć. Povratna karta je simboličnih 10 kuna. Za stanovnike Duga Rese, Ozlja, Ogulina i Slunja osiguran je besplatni autobusni prijevoz do centra Karlovca s polaskom u 19 sati, uz zaustavljanje na stanicama, i povratkom u ponoć iz Karlovca. Za sve one koji se ipak odluče doći autom, osiguran je besplatni parking na ŠRC Korana te prijevoz do centra grada i natrag. Autobus vozi svakih sat vremena, a točan raspored polazaka, kao i sve ostale informacije za posjetitelje možete provjeriti ovdje.

Dane piva organizira Grad Karlovac, Karlovačko je generalni sponzor a Izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o 35. Danima piva možete pronaći na službenoj web stranici danipiva.net te na Facebook i Instagram profilima Dani piva Karlovac. Ulaz na sve programe za posjetitelje je besplatan.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije