PROMO

Kristalno bistra u svakoj kapi – FloeWater lansira vodu za piće u aluminijskim limenkama

FloeWater
Foto: Promo
1/3
13.09.2024.
u 12:04

Eva Mendes je odmah rekla DA novoj vodi za piće u limenkama

Upravo zvijezda svjetskoga glasa savršeno odgovara ovoj senzaciji! FloeWater dolazi na hrvatsko tržište s posebnim, revolucionarnim i jedinstvenim proizvodom. Nova voda u limenkama odmah je dobila veliko DA od američke filmske zvijezde Eve Mendes.

Eva Mendes postala je zaštitno lice nove vode u aluminijskim limenkama naziva FloeWater. Proizvedena jedinstvenom tehnologijom filtracije, FloeWater dolazi na tržište s kristalno čistom, dvostruko filtriranom pitkom vodom, koja je dostupna u limenkama od 250 ml i 500 ml.

Svjetski poznata američka glumica Eva Mendes donosi kristalno bistroj filtriranoj pitkoj vodi FloeWater dašak holivudskog glamura. Supruga za Oscara nominiranog Ryana Goslinga poznata je po tome što pazi na svoje zdravlje. Svaki dan vježba, brine o optimalnoj razini hidracije i gotovo je potpuno eliminirala plastiku iz svog života. Njena karizma i predanost odražavaju i vrijednosti branda FloeWater, čineći ga privlačnijim potrošačima širom svijeta.

Foto: Promo

FloeWater spada u kategoriju najpopularnijih gotovih pića (ready-to-drink) na svijetu. Ova kategorija sada ulazi u revolucionarnu transformaciju jer je FloeWater, sa svojim novim proizvodom u limenci, spreman redefinirati pravila proizvodnje pića.

Ultra-filtrirana voda za piće, FloeWater u aluminijskoj limenci, također sadrži minerale (300 mg/L) i iznimno je čista. Zahvaljujući jednoj od najnaprednijih svjetskih tehnologija ultra-filtracije, značajno je ispod regulatornih granica nekoliko zagađivača - na primjer, u prosjeku je 27 puta čišća od dopuštenih granica za arsen, olovo, nitrit i nitrat. Prije konzerviranja, FloeWater prolazi kroz dva posebna sloja: kvarcne kristale i aqeeq kamenje.

„Lansiranje FloeWatera u aluminijskim limenkama jedna je od najznačajnijih i najuzbudljivijih inovacija ove godine jer koristimo revolucionarnu novu tehnologiju filtracije i ulazimo u novu kategoriju zahvaljujući 'pred-pakiranom' formatu. A ne treba zanemariti ni to da je prava holivudska zvijezda, očaravajuća Eva Mendes, postala zaštitno lice brenda", rekla je Adrienn Popovics, direktorica marketinga HELL-a, koji stoji i iza branda FlowWater.

Foto: Promo

FloeWater je dostupna u limenkama s premazom bez BPA (Bisphenol-A) od 250 ml i 500 ml, koje se mogu beskonačno reciklirati, te dolazi u gaziranoj i negaziranoj verziji, a prodaje se po pristupačnoj cijeni. Treba spomenuti i poseban dizajn na ambalaži: umjesto uobičajene prozirne ambalaže, limenka FloeWatera ukrašena je plavim i zlatnim bojama, što ilustrira kita koji istodobno evocira čarobni životinjski svijet oceana koji treba zaštititi.

Nova voda je od ovog mjeseca dostupna na hrvatskom tržištu, a nećemo moći (niti željeti) zaobići niti lik Eve Mendes koji će se pojavljivati držeći FloeWaterovu novu filtriranu vodu u aluminijskim limenkama.

Reklamni spot možete vidjeti na ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije