veo tajni

VIDEO Kupili su novu kuću pa ih je dočekalo zastrašujuće otkriće ispod stepenica: 'Nećemo moći spavati'

@dr_scaryy/TikTok
28.10.2024.
u 12:30

‘Samo osigurajte vrata i renovirajte svaku prostoriju – nitko ne mora znati što je ispod kuće’.

Jedan par je podijelio uznemirujući video svog doma nakon što su otkrili zagonetno skrovište ispod stepenica. Već je poznato da starije kuće znaju biti pomalo jezive sa svojim škripavim podovima i čudnim zvukovima, ali zamislite da živite u staroj viktorijanskoj kući i otkrijete prostorije za koji niste imali pojma da postoje. Baš to je doživio ovaj par kada je shvatio da se ispod stepenica skriva čitav niz prostorija, koje izgledaju kao iz scene horor filma, piše LADBible

Video, koji je na TikToku objavio korisnik @dr_scaryy, prikazuje neobičan otvor ispod stepenica, a kroz njega se vidi čitav novi nivo s nekoliko soba. ‘Napravili smo otvor ispod stepenica i kad smo pogledali kroz njega, tamo je bilo... još jedno stubište’, objašnjava muškarac u videu.

@dr_scaryy SECRET Door Under The Stairs Leads to Tunnels #scary #scarystories #creepy ♬ nhạc nền - Dr. Scary

Na dnu tajnog stubišta nalaze se vrata koja vode u prostoriju koja, po svemu sudeći, nije korištena godinama, zajedno s dugim tunelima i manjim odajama. Par napominje da su te prostorije cijelo vrijeme bile ‘ispod njih’ dok su živjeli tu, što ih je prilično uznemirilo.

Nije jasno je li prethodni vlasnik znao za ovaj podzemni dio kuće, a @dr_scaryy napominje da im on nije spomenut prilikom kupnje. Kamera u jednom trenutku snima i svjetlo koje se probija s glavne ceste, što dodatno doprinosi tajanstvenosti otkrića.

VEZANI ČLANCI: 

Video je brzo privukao pažnju pratitelja, od kojih su se neki pitali kad su prostorije posljednji put bile korištene, dok su drugi komentirali da je takav podrum sasvim tipičan za viktorijanske građevine. Jedan korisnik je objasnio: ‘To je samo podrum. Stan je dio veće kuće koja je podijeljena, a podrumi su često služili kao skladište ili prostor za poslugu’. Drugi su predlagali praktična rješenja: ‘Samo osigurajte vrata i renovirajte svaku prostoriju – nitko ne mora znati što je ispod kuće’.

GALERIJA: Objavljen popis gradova koji su 'najljepši zimi': Na listi i dva hrvatska

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije