Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa voditeljica

Lana Banely otkrila kako se snalazi u ulozi mame i supruge

lana banely
Foto: Pixsell
1/2
17.03.2015.
u 12:31

U videu pogledajte u kakvoj je atmosferi proteklo snimanje Lane Banely za naslovnicu magazina Moje zdravlje saznajte i kako se naša lijepa voditeljica snašla u ulozi mame i supruge

Proljetnu naslovnicu magazina Moje zdravlje krasi 29-godišnja novinarka i voditeljica Lana Banely. Nakon godine dana rodiljskog dopusta vratila se na posao kojem se iskreno veselila. Na pitanje kako uspješno usklađuje posao te brigu za sinčića Adriana i supruga, otkriva kako je sve stvar dobre organizacije.

U videu pogledajte u kakvoj je atmosferi proteklo snimanje i kako se snašla u ulozi mame i supruge. Otkrila nam je i kako se najbolje opušta te boji li se tridesetih godina.

 

Novi broj magazina Moje zdravlje potražite od srijede, 18. ožujka za samo 3 kune uz Večernji list te samostalno za samo 9,90 kuna.

>>Lana Banely: Nisam tip koji se emotivno veže uz svoju garderobu

>>Lana Banely već vratila vitku liniju nakon poroda

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
12:52 17.03.2015.

evo, uz clanak imamo fotografije i video zaista premrsave zene s izrazito neravnim nogama sto mora skrivati drzeci ih prekrizenim. Uz cinjenicu da uopce nema frizuru, oci su joj prerasirene, nos dugacak. Gdje je lijepa zena iz naslova?

AG
agencija1
15:34 17.03.2015.

fuj,razorila je tuđu obitelj..vratit ce joj se sve jednog dana...sto Bog spoji,covjek neka ne razdvoji...sve sto je bez blagoslova je prrokleto..

IK
ikonoklast
13:50 17.03.2015.

nema za kremu jednostavno nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije