RAZOTKRIVANJE

Lana Jurčević: O Janu ću progovoriti na koncertu

lana jurčević
Foto: Mišo Lišanin
1/4
23.09.2009.
u 15:00

Lana Jurčević o vezi s 18-godišnjim Janom: "Još nije vrijeme za moj komentar o Janu. Dođite u Shamballu na koncert – bit će nešto na tu temu"

Ljubav ne pita za godine – shvatila je i 24-godišnja pjevačica Lana Jurčević, koja ovog ljeta nije odoljela šarmu šest godina mlađeg zagrebačkog maturanta Privatne klasične gimnazije Jana Jerića, kojeg je posljednjih mjeseci uporno tajila od znatiželjnih očiju javnosti.

Naočiti mladić sin je poznatog zagrebačkog galerista Ive Jerića, vlasnika 'Galerije Kaptol' i bivše manekenke Božene Jerić. Na našu molbu za bilo kakav komentar o novom dečku u njenom životu koji je svakodnevno posjećuju u novom stanu na Dobrom dolu Lana je odgovorila:

– A slatkica...Dođite u Shamballu na koncert, tamo će biti nešto na tu temu. Spremam jednu zanimljivu izjavu za javnost, ali nije još vrijeme za to – kratko je komentirala pjevačica koja će 25. rujna Zagrepčane počastiti nastupom u klubu Shamballa.

Iako se Lana i Jan poznaju već godinama jer su njihove obitelji kućni prijatelji, iskre između dvoje mladih su se pojavile ovo ljeto u Bolu na otoku Braču.

Ljetna avantura je izgleda prerasla u nešto mnogo više jer oboje svaki slobodni trenutak koriste za zajedničko druženje, pa i svoje zakazane obveze otkazuju da bi mogli biti zajedno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije