Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije to očekivala

Mama se požalila: 'Mislila sam da ću izgledati slatko kao trudnica, ali pretvorila sam se u drugu osobu!'

TikTok
19.05.2024.
u 15:15

U snimci koja ima više od 1,6 milijuna pregleda pokazala je kako je izgledala prije trudnoće, s isklesanim jagodicama, napućenim usnama i besprijekornom kožom

Nije tajna da se tijelo jako mijenja u trudnoći, ali jedna žena nije ni slutila koliko će zapravo postati neprepoznatljiva. Naime, mama imena Mashego, je sanjala o tome da bude trudnica kakvu vidite na TV reklamama, sa blistavom kožom, savršenim trbuhom  i prekrasnom trudničkom odjećom, piše The Sun.

Ali sve je to, kako kaže, nestalo kada je prvi put zatrudnjela i shvatila koliki danak to uzima njenom tijelu. U sada već viralnom TikTok videu, mama se našalila kako je mislila da bi bila "slatka" kao trudnica.

VEZANI ČLANCI:

U snimci koja ima više od 1,6 milijuna pregleda pokazala je kako je izgledala prije trudnoće, s isklesanim jagodicama, napućenim usnama i besprijekornom kožom. Ali onda je video pokazao kako Mashego stvarno izgleda - i moglo bi se reći da nije baš imala trudnički sjaj kakav je očekivala.

Na prvoj fotografiji mama je izgledala potpuno iscrpljeno."Nisam imala energije ni za kupanje", priznala je u opisu videa. Njezina prethodno besprijekorna koža također je nestala, te je prikazala kako su joj hormoni uzrokovali akne i promjenu teksture kože, a došlo je i do oticanja.

@theshegos_ I didn’t even have energy to bath😂😭#pregnancyjourney #SAMA28 ♬ RMX CHORAL CDM MONEY SONGS BEAT X ELTON BOY BEATZ - vibe for the whole Planet💥🎧

Mashego je pokazala sliku svojih nogu i gležnjeva kada su bili toliko natečeni da je jedva uvlačila noge u Crocsice. Sve je to značilo da slatka trudnička fotosesija nije dolazila u obzir, "Nisam se mogla ni slikati", napisala je mama jednom korisniku TikTok-a u komentarima na isječku. U sljedećem videu, mama je rekla da se na kraju "oporavila" i ponovno izgleda kao ona stara.

Ali njezine fotografije iz trudnoće bile su dovoljne da neke ljude zauvijek odvrate od djece. Jedna je korisnica komentirala: "Tako se bojim ovoga, očito ništa od djece za mene" “Plakala bih svaki dan”, napisala je druga, a treća dodala: "Pala mi je vilica na pod." U međuvremenu, netko drugi bio je toliko šokiran velikom razlikom da nije bio uvjeren da su to slike iste osobe. "Odbijam vjerovati da ste to vi." Ali druge su mame dobro poznavale Mashaginu bol, a jedna je čak tvrdila da se i njoj dogodilo isto. "Također sam izgledala kao grozno. I moji su gležnjevi tako izgledali, uopće mi ne nedostaje", rekla je. 

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije