Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok i nevjerica

Mamu i liječnicu zgrozila unutrašnjost igračke za žvakanje za bebe: 'Puna je plijesni!'

TikTok@dr.katie.h
15.03.2023.
u 15:30

“Pomisao da je ovo bilo i blizu usta moje bebe...pogledajte kako je pljesnivo! Odvratno,” promucala je mama u šoku, dodavši dane želi ni pomisliti kako onda izgleda unutrašnjost igrački za kupanje.

Jedna je mama, inače liječnica hitne pomoći, na TikToku postala viralna nakon što se i sama šokirala otkrivši kako iznutra izgleda igračka njene kćerkice.

"U redu, trebam novu igračku za  svoju bebu, bilo kakav prijedlog je dobrodošao", napisala je u opisu videa koji je prije par dana objavila pod @dr.katie.h, a koji je od tada imao gotovo milijun pregleda.

"Zašto žirafa Sophie ima rupu?", pitala je mama korisnike za mišljenje o gumenoj igrački za žvakanje.

U videu je objasnila da je Sophie prvo žvakala njena kćerkica Amelia, a onda ju je proslijedila malom bratu.

“Nije je koristila oko godinu dana, bila je već zapakirana ali nedavno ju je pronašla i dala bebi Aleksandru da se s njom igra”, objasnila je Katie koja je odlučila razrezati igračku, priznajući da se malo boji što će u njoj pronaći.

“Ne vjerujem da će biti tako loše... Stalno ju je žvakala...", tješila se mama koja očito nije bila spremna na to da je unutrašnjost žirafe prekrivena s plijesni.

"O moj Bože! Nema šanse!”, vrisnula je. "Morat ću baciti i ove škare."

@dr.katie.h

 

♬ original sound - Dr Katie

“Pomisao da je ovo bilo i blizu usta moje bebe...pogledajte kako je pljesnivo! Odvratno,” promucala je u šoku, dodavši da, ako tako iznutra izgleda igračka za žvakanje iznutra, kako tek izgleda unutrašnjost igračaka za kupanje...

Inače, prema Američkim centrima za kontrolu i prevenciju bolesti, ljudi koji udišu spore plijesni mogu razviti širok raspon simptoma poput začepljenja nosa, svrbeža kože ili očiju, a u ekstremnim se slučajevima mogu javiti i ozbiljniji simptomi poput vrućice ili čak gušenja...

“Užas! Igračke za kupanje je nemoguće očistiti pa ih se treba redovito baciti. Ne razumijem zašto imaju rupe", komentirala je jedna mama.

“Eto, zato nikakva igračka s rupom ne ide blizu moje djece”, dodala je druga, a prenio NY Post.

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije