Talenti

Maštovite i romantične okrugle torbice od eko kože Danijele Bilić

danijela bilic (1)
Foto: Marbil Photography
1/4
25.02.2012.
u 00:01

Danijela je studentica Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a tijekom školovanja sudjelovala je na nekoliko skupnih izložbi u Zagrebu i Ljubljani

Dvadesetosmogodišnja Danijela Bilić još je u osnovnoj školi počela sama sebi izrađivati ruksake, a s dolaskom srednje škole (i torbica za izlaske), shvatila je kako je izradnja modnih dodataka njezina budućnost.

Danas je studentica Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a tijekom školovanja sudjelovala je na nekoliko skupnih izložbi u Zagrebu i Ljubljani. Sve modele torbica Danijela sama izrađuje, a namijenjene su svima - romantičarkama, sramežljivima ili pak ženama jakog karaktera koje vole privlačiti pažnju i biti zamijećene. Torbice su izrađene od eko kože i imitacije brušene kože. Trenutno izrađuje proljetnu kolekciju.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:51 25.02.2012.

Curo ,zastiti svoj dizajn,prebaci produkciju u Kinu. Nadji lance koji ce to prodavati , ubaci u dizajn i hrvatsku cipku ,itd i za par godina ces biti multimilijunerka

OB
-obrisani-
23:53 25.02.2012.

Danijela ,napisao sam( ali su izbrisali) da kontaktiras naseg Hrvata multimilijunera ,odlicnog biznismena i postenog covjeka Robert Hracovec-a.Pored ostalog on je suvlasnik Dragons Den i Shark Tank TV shows ,gdje se traze oni koji imaju nove zamisli i proizvode.( uguglaj na netu i pogledaj) Tvoj dizajn je orginalan iako ga jos traba nadopuniti.Pokusaj i sa hrvatskom cipkom i drigim narodnim umotvorinama. Zene ce poludjeti za tvojim taskicama Robert bi ti mogao pomoci da se vines u visine. Think big. Uguglaj Robert Hracovec Contact i svakako mu posalji email sa svim podatcima. Sretno !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije