Mit ili istina?

McDonald’s cheeseburger zdraviji je od proteinskog keksa, tvrdi fitness trenerica i otkriva detalje teorije

@lauraghiacy/TikTok
10.11.2021.
u 13:27

Javila se i dijetetičarka i iznijela svoje mišljenje o ovoj usporedbi.

Osobna trenerica i fitness influencerica Laura Ghiacy podijelila je s korisnicima TikToka jednu zanimljivu informaciju, korisnu svima onima koji treniraju, paze na prehranu ili pokušavaju izgubiti koji kilogram.

Mnogi će izbjegavati McDonald's hranu kako bi održali formu ili postigli onu koju žele, ali čini se da je ponekad nešto s njihovog jelovnika bolja opcija nego nešto što se reklamira kao zdrava hrana. Kako tvrdi Laura, nakon što je malo istražila, njihov cheeseburger je bolja opcija nego proteinski keks.

U videu je usporedila nutritivne vrijednosti ove dvije namirnice i otkrila tako da jedan proteinski keks u prosjeku sadrži 420 kalorija, 12 grama masti, 16 grama proteina, 25 grama šećera i nevjerojatnih 59 grama ugljikohidrata.

S druge strane McDonald's cheeseburger ima 300 kalorija, 13 grama masti, 15 grama proteina, tek 7 grama šećera i 32 grama ugljikohidrata.

Najvažnija razlika je, kaže ona, okus - bolji je sendvič nego keks koji sadrži sirutku.

Dijetetičarka Tia Glover komentirala je objavu trenerice i rekla da se apsolutno slaže s tvrdnjom. "Ljudi vole označavati hranu kao zdravu i nezdravu, ali na kraju dana hrana je hrana."

"Nije rekla da je keks loš, već cheeseburger nije toliko nezdrava hrana kako mnogi misle", napisao je netko u komentare, prenosi Daily Star.

@lauraghiacy IS A PROTEIN COOKIE HEALTHIER THAN A @McDonald's CHEESEBURGER? #protein #cheeseburger #healthyeating #balance #fitnesstiktok ♬ original sound - Laura Ghiacy

Fitness trenerica otkrila jednostavan trik kako `dobiti` ovakvo tijelo

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije