Crna kana

Mislila je da je napravila privremenu tetovažu, ali već mjesecima se ne skida: 'Cijela prsa su mi tetovirana'

emilycook..01
05.11.2021.
u 14:30

Evo što se dogodi kad za tetovažu daš manje od 100 kuna (10 funti), piše TikTokerica u videu koji pokazuje taj 'privremeni' rad.

TikTok influencerica Emily Cook ispričala je kako je još u kolovozu na jednom koncertu odlučila napraviti privremenu tetovažu misleći da će trajati najviše nekoliko dana. Tako je, kaže, platila da joj se preko cijelih prsa crnom kanom velikim boldanim slovima napiše I love Stormzy, a tri mjeseca kasnije, boja je još tu...

@emilycook..01

It’s a funny story to explain #leedsfestival #leedsfest #stormzy #henna #regrets #thatwasaregret

♬ original sound - Tik Toker

U svom je videu Cook pokazala svoje oduševljenje dok joj 'tattoo majstorica' uoči koncerta po prsima piše s navodno lako perivom bojom, a u idućem je kadru pokazala svoju tetovažu tri mjeseca kasnije; i ista je kao i prvi dan.

Neke su tetovaže zakonom zabranjene; je li i vaša među njima?

1/10

- Evo što se dogodi kad za tetovažu daš manje od 100 kuna (10 funti) - napisala je u videu koji pokazuje taj 'privremeni' rad, a koji je poprilično zabavio njene pratitelje

- Kani treba dosta vremena da se opere, a neki kažu i da takva tetovaža može trajno ostati - napisala joj je jedna pratiteljica, a većina se njenih prijatelja složila kako je jedina sreća što uistinu voli britanskog repera Stormzyja; i što nije umjesto njegovog tetovirala ime nekog dečka s kojim bi brzo prekinula. 

Majka troje djece (31) potrošila je 290 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bolnaistina
14:46 05.11.2021.

Trebala je i usne i obraze istetovirati, istom bojom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije