Ispovijest na Redditu

'Mislim da me supruga vara s prijateljem... Čak su napravili i iste tetovaže'

shutterstock
13.09.2024.
u 18:40

Muškarac vjeruje da je otkrio nevjeru svoje supruge nakon što je napravila novu tetovažu. U objavi na Redditu, muškarac je otkrio da nije protiv tetovaža, hvaleći se "s nekoliko tetovaža" koje i sam ima, ali njegova supruga nikada nije bila zainteresirana za njih i nije imala nijednu.

Na početku njihove veze često su se prepirali oko te teme, prije nego što su se dogovorili da neće diktirati jedno drugome što će raditi sa svojim tijelima, piše Daily Star. Ali nakon što je otišla na ručak s prijateljem, za koju je muškarac rekao da je zapravo njegov prijatelj s kojim se njegova supruga zbližila otkako su se upoznali, vratila se pokazujući svoju prvu tetovažu. Da stvar bude gora, nova tetovaža odgovara onoj koju ima njihov prijatelj. Muškarac je rekao: "Ona i moj prijatelj imaju iste Pokemon tetovaže. Bili su to Jessie i James iz Tima Raketa.

Nitko od njih nije ljubitelj animea ili video igara, ali očito su oboje imali lijepe uspomene na buđenje u šest ujutro kako bi gledali crtiće i odlučili su se za tetovažu iz nostalgičnih razloga." Podijelio je da je bio bijesan što mu partnerica nije rekla unaprijed o novoj tetovaži. Štoviše, ne može se oteti dojmu da iste tetovaže možda nagovještavaju nešto sumnjivo između njih dvoje.

VEZANI ČLANCI: 

Komentatori na objavu stali su na stranu muškarca, sugerirajući da je sumnjivo što je njegova supruga istetovirala istu tetovažu s drugom osobom, pogotovo kad to nije učinila sa svojim vlastitim mužem. Jedna osoba je rekla: "Napravili su tetovažu za parove... Čak i da je vaša supruga prekrivena tetovažama, osjećao bih se neugodno kad bi imala istu tetovažu s nekim drugim." Druga je izjavila: " Izražavate opravdanu zabrinutost. Tetoviranje s prijateljem vašeg partnera je čudno i izazvalo bi kod mene sumnju u pravi motiv. Ne mogu zamisliti scenarij u kojem bih ikada napravila iste tetovaže s prijateljem svog muža."

Ovo je idealna razlika u godinama za uspješnu vezu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije