ljetni horoskop

Mnogi će blizanci učvrstiti vezu ili započeti zajednički život

Poljubac,  ljubav (1)
PIXSELL
26.06.2013.
u 15:22

U lipnju blizanci neće biti zainteresirani za prolazni flert, već će željeti nekog tko može ponuditi više od kratkotrajnog uzbuđenja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Potkraj lipnja Jupiter će napustiti vaš znak, što označava početak razdoblja u kojem ćete više biti posvećeni stjecanju osjećajne sigurnosti, nego traženju zabave i uzbuđenja. Mnogi će parovi u idućim mjesecima učvrstiti vezu ili započeti zajednički život, dok će samci ulaziti u odnose koji bi mogli dugo potrajati.

Slobodni Blizanci 

U lipnju nećete biti zainteresirani za prolazni flert – željet ćete nekog tko vam može ponuditi nešto više od kratkotrajnog uzbuđenja. U prva tri tjedna srpnja probudit će se vaša nemirna priroda, pa ćete više uživati u aktivnom načinu života. Dane ćete provoditi sunčajući se na plaži, a noći zabavljajući se u disco - klubovima, kavanama ili konobama, što će vam donijeti priliku za novo poznanstvo. Mogli biste upoznati dobrostojeću osobu koja voli luksuzan život, pa će vas izvoditi na skupa i lijepa mjesta. Ako se poznanstvo dogodi na moru, nastavit ćete odnos i kad se vratite svojim kućama.

I druga polovina kolovoza bit će odlično razdoblje za poznanstva, pa ćete od 17. kolovoza do 11. rujna biti u prilici zaljubiti se kako već dugo niste. Bit će to posebna veza u kojoj ćete odmah osjetiti srodnost duša i pripadnost, a najviše će vas oduševljavati činjenica da satima možete razgovarati jedno s drugim, a da si ne dosadite. To bi mogla biti veza koja će vas u idućim mjesecima voditi u brak.

Zauzeti Blizanci

Ako ste u vezi, ovog ćete ljeta imati mnogo razloga za zadovoljstvo. S partnerom ćete više razgovarati o zajedničkoj budućnosti, pa će se mnogi parovi useliti u zajednički stan ili će shvatiti da žele proširiti obitelj. Stoga ljepšim pripadnicama ovog znaka, tijekom kolovoza i rujna nije isključena trudnoća. Razdoblje do 22. srpnja idealno je za odlazak na godišnji odmor s voljenom osobom. Boravak na plaži, posjeti restoranima i lokalnim konobama te šetnje uz rivu potpuno će vas preporoditi, a vašoj vezi dati novu dimenziju.

Nakon 23. srpnja pa sve do 16. kolovoza budite obzirniji prema partneru i njegovim problemima. Poslušajte ga i dopustite da s vama podijeli svoje brige i strahove. Nakon 17. kolovoza naklonjeni planeti unaprijedit će vašu komunikaciju pa ćete uspješno izgladiti sve nesporazume. Rujan će biti osjećajno posebno inspirativan mjesec – vaš će odnos, bilo da je posrijedi veza ili brak biti oplemenjeni ljubavlju i razumijevanjem. To je ujedno odlično razdoblje za planiranje potomstva.

>>Pred bikovima čarobno ljeto puno nezaboravnih trenutaka

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije