burno reagira

Muškarac nasmijao mnoge: Odvukao svoju djevojku kako bi spasio zaruke prijatelja

TikTok
07.07.2021.
u 16:30

Video je prikupio gotovo 25 milijuna pregleda te više od 4 milijuna lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni reakcijom ovog muškarca

Svi želimo biti uz svoje najbližnje tijekom najsretnijih trenutaka u njihovim životima, no ponekad je bolje odmaknuti se i pustiti ih da svoj poseban trenutak dožive sami. Upravo to su napravili prijatelji jednog para za vrijeme njihove prosidbe, a sve zbog jedne djevojke koja bi pokvarila njihov trenutak.

Kako piše Mirror, video njihove prosidbe brzo je postao viralan na TikToku te je nasmijao mnoge. Video prikazuje kako se tri žene fotografiraju, prije nego što jedan muškarac priđe svojoj ženi i stavi joj ruku preko usta kako bi je odvukao od mjesta događaja. Kad se druge žene okrenu, jedna od njih ugleda svog dečka kako kleči iza nje te se sprema zaprositi je.

@aleenamarnee

You gotta do what you gotta do…##proposal ##engagement101 ##kidnapping ##ohno ##wedding @alexiscallham @malachianderson15

♬ Oh No - Kreepa

- Naša rođakinja nije znala za prosidbu, a znali smo da će imati veliku reakciju pa je njezin suprug imao samo jedan zadatak – nemojte upropastiti naš romantični trenutak. Svakako bolja reakcija nego očekivano - napisano je u videu.

Video je prikupio gotovo 25 milijuna pregleda te više od 4 milijuna lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni reakcijom ovog muškarca. “Zašto imam osjećaj kao da ovo nije prvi put da ovo radi svojoj supruzi?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga rekla: “Doslovno ju je oteo kako ga ne bi osramotila… Ovo moj suprug radi meni.” Jedan korisnik je samo rekao: “Vjerojatno je dugo čekao na ovaj trenutak.”

Kakva sreća! Andrej Kramarić i supruga Mia čekaju prvo dijete, objavio preslatku fotku s njezinim trudničkim trbuščićem:

1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije