planira ući u Guinnessovu knjigu rekorda

Muškarac podijelio kako je izgledao bez gomile tetovaža: 'Dvije različite osobe'!

Instagram/@remy__ivan
29.04.2023.
u 15:12

Remy ima mnogo tetovaža, a sada mu je gotovo sva koža potpuno crna - sve do brade

Kanađanin Remy pohvalio se na Instagramu svojim tijelom prekrivenim tetovažama, a otkrio je i da je, da bi izgledao kako izgleda, u stolici tattoo salona proveo proveo nevjerojatnih 1200 sati. Koža mu je tako gotovo cijela u modroj boji tinte i tetovaže mu se protežu od stopala do brade, piše Daily Star

Na Instagramu je uz svoju noviju fotografiju objavio i jednu od prije nekoliko godina, prije nego što je odlučio svoje tijelo koristiti kao slikarsko platno. "Kao dvije različite osobe!", komentirao je jedan pratitelj. "Super si, samo tako nastavi... Izgledaš puno bolje nego prije", poručili su mu na instagramu, a Remy je najavio i da s veličinom površine tijela prekrivenom tintom planira ući u Guinnessovu knjigu rekorda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

"Vrijeme potrebno da se tamo stigne je nebitno.Znam kamo idem, pa nije važno koliko će mi trebati; najvažnije je uživati u putovanju", napisao je na svom profilu gdje redovito pokazuje svoje nove tetovaže. Na fotografiji je Remy skinuo majicu dok je pokazivao crnu tintu na svom torzu. Već neko vrijeme radi na tome da ga osvježi jer ga dokumentira i na YouTubeu.

"Koliko još tetovaža planiraš napraviti?", pitali su ga korisnici na Instagramu. "Uvijek postoji neki detalj koji bih htio dodati. Samo mi je, priznajem, sve teže pronaći prazno mjesto", odgovorio je Remy kojem su čak i pazusi prekriveni tetovažama.

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije