izbirljivi

Muškarci priznali: Mama kuha bolje od supruge!

hrana kuhanje kuhinja obrok povrće
Photos.com
17.03.2012.
u 06:23

Majke u kuhanje ulože više vremena i truda pa muškarci često “bježe” k njima na obrok

Nema do mamine kuhinje! Na ovaj zaključak svodi se najnovije istraživanje prema kojem čak 55 posto muškaraca priznaje kako radije jedu ono što skuha njihova majka nego njihova partnerica.

Zanimljivo je što mnogi muškarci to ne skrivaju pred ženama već im to predbace bez obzira na posljedice.

Gotova jela im ne valjaju

U studiji sudjelovalo je 2000 muškaraca, a njih 75 posto priznalo je kako njihove pritužbe na obroke uzrokuju probleme u vezi. Svaki treći smatra kako njihova majka potroši više vremena i brige u pripremanje jela, a 30 posto požalilo se kako im partnerica radije priprema gotova jela, prenosi Daily Mail.

– Muškarci traže hranu s kojom su i odrasli. Kada požele pravi obrok, obraćaju se majkama. Puno najboljih recepata Britanci su naslijedili od svojih majki – objasnio je Nick Thorogood s televizijskog kanala Food Network UK koji je proveo istraživanje.

Sve što sin poželi

Čak 47 posto muškaraca sklono je prigovaranju ako obrok koji im pripremi partnerica nije jednako dobar kao onaj njihovih majki, a svaki deseti sklon je redovitom kukanju zbog loše večere koju je pripremila partnerica. Majke rijetko serviraju gotova jela, kuhaju raznoliko i uvijek ono što vole njihovi sinovi dok su s druge strane mlade moderne žene sklonije pripremi hrane u mikrovalnoj pećnici kako zbog posla, tako i zbog brige o djeci.

Ključne riječi

Komentara 16

MA
mareiaco
07:12 17.03.2012.

Naučiće i one nismo ni mi majke odmah znale kuhat.

IS
istima
08:47 17.03.2012.

Hah..... tražio sam ženu koja kuha kao moja mama...... a pronašao čeljade koje pije kao moj tata..... ;)

Avatar gadogadni
gadogadni
07:07 17.03.2012.

Skidajte taj postotak malo...ja obožavam ženinu kuhinju...MOJA ŽENA KUHA NAJBOLJE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije