Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jači spol mekši

Muškarci prvi kažu “volim te”, i to prije – prvog seksa

ljubav
Arhiva VL-a
28.04.2011.
u 08:00

Kod dvije trećine parova ljubav je prvo izjavio muški partner, prenosi portal Yahoo.com rezultate posljednjeg istraživanja

Općenito se misli kako će žene prije muškaraca u vezi prozboriti dvije slatke riječi volim te, ali novo istraživanje pokazuje kako ipak muškarci prvi izjave ljubav! Studija je pokazala i kako muškarci razmišljaju o priznanju svoje ljubavi čak šest tjedana ranije od žena, prenosi Yahoo.com. Istraživači su zaključili kako su spolne razlike u tempiranju izjavljivanja ljubavi povezane s time je li par već spavao zajedno.

 – Muškarci su impulzivniji u načinu na koji izjavljuju ljubav, ali što ljubav znači muškarcima i što znači ženama može se jako razlikovati – smatra jedan od autora studije profesor Josh Ackerman s MIT Sloan School of Management.

 U seriji istraživanja otkriveno je kako je dvije trećine parova priznalo da je muškarac prvi izjavio ljubav u vezi. Muškarci su i sretniji od žena kada čuju riječi volim te i prije nego što par spava zajedno, a žene su sretnije kada čuju te riječi pošto su već imale seksualni odnos.

Ključne riječi

Komentara 17

TE
terapeut
08:45 29.04.2011.

houston, vama vise ne mogu pomoci ni zastarjele slike na kojima je vas najbolji prijatelj bio u stavu \"stoj\". umro je mlad,u naponu snage,ostavio iza sebe samo bekorisni visuljak. tuga za umrlim dovela je do poremecaja u vasoj osobnosti i vidjenju svijeta i zena === Takvima vise ne mogu pomoci ni zastarijele pornografske slike iz njihove tmurne i tuzne povijesti

10
10ye
09:38 29.04.2011.

Kad on kaže \"volim te\" ona promisli \"imam te\"!

OB
-obrisani-
23:47 28.04.2011.

Muskarci ovo muskarci ono. Sigurno je jedno, da vecina muskaraca ne radi takve gluposti kao neke zenske .Vecina muskaraca ne trazi partnera \"On Line\", i ne stavlja svoje stare slike i krivo se predstavlja. Danas vecina zenskih trce za lovom ili da ne ostanu same u zivotu, ali na njihovu zalost, mnoge su odbijene zbog svoje tmurne proslosti i izlizanih koljena. Za neke zenske je rijec \"ljubav\", samo izreka, ali ne i stvarnost, jer takve zenske u zivotu sigurno nece osijetiti pravu musku ljubav, mozda samo joj poneki \"Sex za jednu noc\", uz dobro vino, te se opet vratiti na svoje srtanice za zaljubljene Nemamo li mi ovdje jednu bivsu forumasicu koja upotrebljava te stranice i kleci na koljenima za malo ljubavi i sex-a Terapeut, ocekujem odgovor na zagorski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije