ne zna što učiniti

Muž joj je zabranio da čita knjigu: 'Bojao se da ću ga zbog nje prevariti i uništiti brak'

shutterstock
14.09.2024.
u 02:15

Žena je dio književnog kluba te je nedavno počela čitati novi roman koji govori o ženi koja vara svog muža, a njezin suprug vjeruje da bi je to moglo potaknuti na nevjeru

Nikada ne biste trebali dopustiti da netko kritizira hobije u kojima uživate. Volite li čitati, uživati ​​uz dobar film i grickalice ili se baviti bilo kojim sportom, kako ćete iskoristiti svoje slobodno vrijeme ovisi o vama. I, pod uvjetom da vaš hobi ne izjeda financije ili ne oduzima vrijeme koje biste trebali potrošiti na druge stvari, vaš partner ne bi vas trebao tjerati da se osjećate loše zbog toga.

Jedna je žena, međutim, otkrila da njezin suprug ima veliki problem s jednim od njezinih hobija i zbog toga razmišlja o rastavi. Naime, žena je objasnila da je dio književnog kluba i da je nedavno počela čitati novi roman koji govori o ženi koja vara svog muža prije nego što se dogodi misteriozni zaplet ubojstva. U stvarnom životu, ženin muž se protivio tome jer vjeruje da bi je to moglo potaknuti na nevjeru, piše Mirror.

U objavi na Redditu, žena je podijelila da je već bila "na rubu razvoda" sa svojim suprugom iz raznih drugih razloga, ali problem s knjigom ju je gurnuo preko ruba i više nije sigurna želi li pokušati spasiti stvari."Spomenuo je knjigu koju je našao na pultu, koju sam donijela iz knjižnice. To je knjiga mjeseca iz mog knjižnog kluba. Ovaj mjesec nisam ja odabrala knjigu, nemam nikakvog znanja o njoj jer nisam bila na prošlom sastanku zbog jednog od rođendana moje djece", objasnila je žena.

VEZANI ČLANCI:

I prije nego što je započela s čitanjem knjige, njezin muž pročitao je stražnju stranu i rekao da se u knjizi radi o supruzi koja vara svog muža, a zatim slijedi sva ta misterija s ubojstvom. "Rekao mi je da ako nas cijenim, ne bih je čitala jer je loša ideja čitati knjigu o ženi koja vara svog muža u vrijeme dok mi prekidamo", napisala je žena.

Njezin muž smatra da ta knjiga "stavlja" loše stvari u mozak, snove i svemir te da ženine prijateljice sigurno imaju muževe koji ih varaju i imaju loše brakove, a da oni pokušavaju popraviti svoj pa zašto bi žena htjela unijeti negativne stvari u zajednički život. "Isključila" se kada je muž iznio svoje komentare jer, od svih svojih udanih prijateljica, ona ima daleko "najgori brak", ali da ipak nikada ne bi prevarila svog supruga.

Unatoč ostalim problemima koje imaju u svojoj vezi, nevjera nikada nije bila jedan od njih i ona vjeruje da je ludo od njezina supruga da počne kontrolirati fikcijske romane koje ona čita. Sada razmišlja o konačnom okončanju braka. Ljudi su u komentarima napisali da njezin suprug očito "nema povjerenja" u nju.

GALERIJA: Nemojte im stati na put: Ovi horoskopski znakovi jedva čekaju povod za svađu!

1/7

"Ako on nema ni minimalnu razinu povjerenja, tako da ne možeš čitati izmišljenu knjigu bez da misli da ćeš se ponašati se prema toj knjizi, brak je već gotov. Smijala bih se svom mužu da je iznio takvu tvrdnju", napisala je jedna korisnica. "Čovječe, bila bih u stvarnim problemima da sam u braku s tvojim mužem. Trenutno čitam knjigu o ženi koja jaše zmaja i koristi moć munje. Što ako odlučim to učinit?", zaključila je druga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije