IZLAZAK ZA PAMĆENJE

Na prvom spoju djevojku odveo na mjesto koje je raspametilo korisnike društvenih mreža

Shutterstock
27.09.2024.
u 13:30

Jawn Stockton postao je viralan na TikToku nakon objave videozapisa njegove, ne baš uobičajene aktivnosti na prvom spoju

Prvi dojmovi mogu biti presudni, posebice ako se radi o prvom spoju. U takvim situacijama svatko od nas želi ostaviti najbolji mogući dojam na osobu s kojom se sastaje. Većina pritom igra na sigurno, skrivajući svoje neobične hobije i osobitosti. Međutim, jedan muškarac nije imao problem s djevojkom koju je tek upoznao na popularnom Tinderu podijeliti svoj omiljeni hobi. A riječ je odlasku na utrke svinja, piše Daily Star.

Jawn Stockton postao je viralan na TikToku nakon objave videozapisa njegove, ne baš uobičajene aktivnosti na prvom spoju. U videu koji je skupio milijune pregleda, vidi se Jawn koji strastveno bodri svinje dok sprintaju oko staze. Djevojka koju je izveo na neobičnu utrku zatim pred kamerom pokazuje svoju reakciju, smijući se sama sa sobom.

"Ovaj tip s Tindera na naš prvi spoj odveo me kockati na utrke svinja", piše u objavi, a djevojka dodaje kako je Jawn na utrci osvojio 50 dolara te iskoristio taj novac da je odvede na večeru.

GALERIJA Liječnici otkrili: Ovo je 10 najnezdravijih namirnica koje možete unijeti u svoj organizam

1/11

Iako kockanje na utrkama svinja nije baš po svačijem ukusu, neobični je izlazak postao hit među tisućama gledatelja. Jedan oduševljeni komentator na TikToku je napisao: "Ovo zapravo izgleda kao zabavan prvi spoj. Ništa preozbiljno, uzbuđenje, svinje, hrana. Spoj s pet zvjezdica."

Drugi obožavatelj je poručio djevojci da zadrži dečka koji ju je izveo, a treći se složio, dodavši: "Bilo je uspona i padova, ali pokazao ti je pravog sebe na prvom spoju. To je više nego što bi većina učinila." Četvrti se pak našalio: "To nije tip s Tindera, to je tvoj muž."

VEZANI ČLANCI:

Tisuće fanova željele su doznati kako je završio Jawnov prvi spoj i kako su se stvari nastavile razvijati između njega i njegove izabranice. U naknadnom videu, mladić je otkrio da, nažalost, veza nije uspjela.

Iako je rekao da je spoj sa svinjama uspio jer su se sjajno proveli te večeri, pojasnio je kako su bili u različitim životnim fazama te da su se rastali u dobrim odnosima.

@thatjawnnice He won $50 and used the money to take me out to eat😭 #fyp #foryoupage ♬ original sound - jawn stockton

"Ona je stvarno draga djevojka i nekoliko naših susreta bilo je ispunjeno sjajnim razgovorima i smijehom, ali na kraju jednostavno nije uspjelo jer smo bili u različitim životnim fazama. Znam da će se uvijek sjećati momka koji ju je odveo na utrku svinja i ponašao se kao luđak, urlajući na domaće životinje samo da bi je nasmijao. Imam puno poštovanja prema njoj i znam da ima svijetlu budućnost", napisao je. Zaključio je kazavši kako je siguran da će se njihovi putevi jednog dana ponovno spojiti. "Ali ako neće, sretno ti u svemu što te čeka", poručio je djevojci.

Mnogi su ljudi pohvalili Jawna zbog njegove iskrenosti. Pratitelj Alfredo je napisao: "Ovo je stvarno iskreno od tebe", a korisnik pod imenom Encar je dodao: "To je stvarno lijepo, brate. Sretno ti." Treći ga je korisnik pohvalio jer je dobro podnio situaciju, dok je jedan napisao kako je njegova izjava vrlo mudra i zrela. "Tvoj me opis rasplakao", zaključio je jedan korisnik na društvenim mrežama.

Novi hit na TikToku: Ovaj bizaran recept s kiselim krastavcem isprobali su samo najhrabriji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije