Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije baš oduševilo ljude

Na vrlo nebičan način odlučio zaprositi djevojku, a mnogima se to nije svidjelo: 'Curo, bježi'

Shutterstock
13.06.2024.
u 13:30

Objava pod naslovom "Mislite li da je rekla da?", izazvala je različite reakcije

Jedinstvena muškarčeva bračna ponuda izazvala je pravu pomutnju na internetu. Odlučivši se zaprositi putem tetovaže na kojoj je pisalo "Nicole, hoćeš li se udati za mene?", neimenovana osoba objavila je sliku svoje prosidbe potpisane tintom na Redditu i naišla na različite odgovore, piše Daily Express. 

Unutar osebujnog dizajna istaknuta je odredba koja navodi da će pozitivan odgovor buduću mladenku vezati za njega od 2024. nadalje - detalj koji su mnogi korisnici smatrali previše dramatičnim.

VEZANI ČLANCI:

Objava pod naslovom "Mislite li da je rekla da?", izazvala je različite reakcije, a čini se da romantična gesta većinu nije uspjela oboriti s nogu. Mnogi su se pitali koji bi bili njegovi sljedeći koraci ako Nicole na kraju odbije ponudu.

Iako je to nesumnjivo bio hrabar potez, većina se složila da je također graničio s apsurdom. Mnoštvo pitanja oko njegove neobične metode prosidbe odjeknulo je forumom. Jedan je korisnik otvoreno napisao: "Vidio sam neke zaista impresivne razine idiotizma u svojih četrdeset pet godina na zemlji, ali ovo je izvanredno." Drugi je primijetio: "Ovo izgleda kao slika koja bi postala viralna na Facebooku otprilike 2013. Zapanjuje me činjenica da je ovo iz 2024."

do you think she said yes
byu/combatostrich inshittytattoos

Netko drugi je dodao: "Bez obzira na to koliko ga voljela, jednostavno bih morala reći ne na otprilike pola sata. Predobra prilika da bih je propustila." U međuvremenu, netko se našalio: "A nagrada za izvanredna postignuća u 'idiotizmu bez ikakvog razloga' ide...."

"Mogla bih biti ludo i potpuno zaljubljena i odana nekome. Kad bi se ta osoba pojavila s ovim, to bi odmah nestalo", komentirala je jedna korisnica. "Jednostavno bih otišla. Bježi Nicole, trči jako daleko", glasio je još jedan komentar. 

Tetovirala si je očne jabučice kako bi bile ljubičaste boje: 'Ljudi mi se rugaju, ali mi tetovaže daju samopouzdanje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije