a što da se radi...

Najstresnija situacija za svaku majku je...

kupovina
Željko Lukunić/24sata
09.11.2012.
u 13:06

...šoping u koji povedu svoje klince i klinceze. U nastavku je popis ostalih stresnih situacija iz kojih se mogu izvući samo osmijehom

Biti majka u današnje doba nije nimalo laka stvar i svatko bi se ženama koje se odluče imati djecu – trebao pokloniti. Balansiranje između poslovnih i privatnih obaveza te odgoj djece vrlo je teško uskladiti. Manjak slobodnog vremena za sebe i djecu može dovesti do prilično napetih situacija kada se mnoge stvari rade u žurbi. Djeca kao djeca, nemaju percepciju stvarnog života, ali i sa svojim mušicama mogu majke dovesti do ludila.

Ipak, u istraživanju tvrtke Ford koje je uključilo 2000 majki potvrdilo se da ih određena razina stresa motivira (41 posto), a 82 posto majki priznalo je da sve probleme zaborave nasmije li im se dijete i zagrli ih, piše Daily Mail

Žele li se družiti više s djecom, mnoge majke kombiniraju ugodno s korisnim pa djecu povedu u kupovinu špeceraja. No tada se moraju pripremiti na jednu od najstresnijih situacija. 

Slijedi i popis ostalih stresnih stvari koje majke rade s djecom:

1. Obavljanje tjedne kupnje

2. Spremanje djece u krevet

3. Duga putovanja automobilom

4. Nagovaranje djece da jedu zdravu hranu

5. Odlazak u goste ljudima koji nemaju djecu

6. Zastoj u prometu

7. Vrijeme obroka

8. Animiranje djece kad vani pada kiša

9.  Stavljanje djece u automobil i njihov izlazak

10. Jutarnje odijevanje

11. Vrijeme za kupanje

12. Pakiranje stvari prije odlaska na odmor

13. Pranje dječjih zuba

14. Rođendani

15. Bolest

16. Ručak u restoranu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije