Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups!

Nakon 10 godina korištenja, otkrio je nevjerojatnu pogrešku na svojoj putovnici

Ryan Whelan/Shutterstock
26.04.2024.
u 11:30

Mnogi su se pitali kako nitko ovo ranije nije primijetio, kada je Ryan cijelo vrijeme koristio putovnicu.

Jedan muškarac, koji je otišao obnoviti putovnicu, doživio je šok nakon što mu je rečeno da njegovo ime ne odgovara onome koje piše. Putovnica Ryana Whelana trebala je biti obnovljena nakon 10 godina, tijekom kojih ju je bez problema koristio kao osobnu iskaznicu i dokaz svog prava na rad u Ujedinjenom Kraljevstvu, piše LADbible

Međutim, kada ju je pokušao obnoviti, odbili su ga jer mu je rečeno da se njegovo ime ne slaže s onim koje je bilo u njegovoj putovnici. Objavivši sliku svoje stare putovnice na društvenim mrežama, Ryan je otkrio da je posljednjih 10 godina u njegovoj putovnici svima stajalo da se zapravo zove 'Rjan'.

 

Naravno, ovo je postalo viralno i sam je Ryan bio preplavljen raznim prijedlozima kako riješiti ovaj problem - u rasponu od vrlo korisnih do smješnijih ideja. Jedna je osoba poručila Ryanu da bi možda bilo lakše jednostavno prihvatiti svoju sudbinu kao Rjan i promijeniti ime, dok je druga suosjećala jer je njena prijateljica provela 10 godina s krivim datumom rođenja na putovnici. 

Mnogi su se pitali kako nitko ovo ranije nije primijetio, kada je Ryan cijelo vrijeme koristio putovnicu. On je objasnio da ovo nije šala i da je njegov zahtjev za putovnicu doista odbijen. Rekao je da još uvijek sve sređuje i da ga je službenik ureda za izdavanje putovnica kontaktirao i rekao da treba dobiti ispis s njegovim imenom kako bi dokazao da je on stvarno Ryan, a ne Rjan.

VEZANI ČLANCI: 

Ako ovo ljeto idete na putovanje, provjerite ima li vaša putovnica sve ispravne podatke, Ryan se uspio izvući s njom punih 10 godina, ali vi možda nećete biti te sreće. Također, provjerite do kad vam putovnica uopće vrijedi, kako ne bi morali trčati do policije u zadnji čas.

Gubite stalno putovnicu? Stjuardesa ima sjajan trik:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije