sredila se

Natjerala je svog supruga da joj slaže frizuru dok ona rađa: 'Morala sam izgledati dobro!'

TikTok
11.07.2024.
u 15:30

Annabell, koja je za tu prigodu također našminkala cijelo lice i uredila nokte, tvrdila je da želi izgledati dobro kako bi mogla dobiti slatke fotografije sa svojim novorođenčetom

Jedna žena je otkrila da je svog muškarca natjerala da joj kovrča kosu dok je rađala. Naime, Annabell Newman, kreatorica sadržaja iz Londona koja živi u Dubaiju, objasnila je da je htjela dobro izgledati dok rađa svoje dijete. Objavom na društvenim mrežama, influencerica je podijelila kratku snimku iz bolničkog kreveta, dok je držala svoj trudnički trbuh, pripremajući se za porod, piše The Sun.

U videu se zatim vidi Joey, Annabellin suprug, kako koristi peglu za kosu kako bi joj pokušao ukovrčati kosu. Kreatorica sadržaja, koja ima više od 361.000 pratitelja na TikToku, a na snimci je nosila bolničku haljinu, tada je napisala: "Kada svom mužu date jedan posao za porod... "Pobrini se da ti kosa lijepo izgleda."

@annabell_newman Hair will be in check even in labour 😂 he tried his best bless him haha! 👶🏽 Got to think of the after pictures with baby ha! #birth #labour #labourandbirth #imjustagirl #couplescomedy #pregnancy #couplegoals #عائلتي ♬ Just A Girl - No Doubt

Annabell je tvrdila da želi da joj kosa uvijek bude lijepa, bez obzira na to gdje se nalazi ili što radi. "Kosa će biti pod kontrolom čak i tijekom poroda. Dao je sve od sebe!", dodala je. I ne samo to, Annabell, koja je za tu prigodu također našminkala cijelo lice i uredila nokte, tvrdila je da želi izgledati dobro kako bi mogla dobiti slatke fotografije sa svojim novorođenčetom.

"Moram misliti na slike poslije s bebom!", rekla je. No unatoč tome, majka, koja je rodila dječaka po imenu Oakley Ray, potvrdila je da stvari nisu išle tako glatko (ili tako elegantno) kako se nadala. "U stvarnosti mi je kosa većinu vremena bila u obliku ananasa!", priznala je. 

VEZANI ČLANCI:

Snimka na TikToku, objavljena pod korisničkim imenom @annabell_newman, mnoge je očito ostavila šokiranima jer je vrlo brzo skupila 304.00 pregleda. No korisnici društvenih mreža ostali su podijeljeni snimkom - dok su jedni hvalili majku, drugi su je kritizirali. Jedan korisnik je napisao: "Tako elegantna mama...Svaka čast!" Dok se druga korisnica oglasila: "Sviđa mi se ovo."

Međutim, neki nisu bili  tako oduševljeni. "Da ja rađam, kosa ili šminka bi mi bila zadnja stvar na umu", komentirala je jedna korisnica, a, na to je Annabell odgovorila i napisala: "Zašto ne lijepo izgledati za svoju bebu." "Tužno je koliko važnosti društvo pridaje ženskom izgledu", glasio je još jedan komentar, a netko drugi je dodao samo: "Gospođo, vi ste smiješni."

Beba rođena u avionu iznad Tihog oceana - mama nije znala da je trudna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije