NAGRADNI NATJEČAJ

Neka ti novogodišnja odluka bude učenje stranog jezika!

Foto
Foto: Thinkstock
18.12.2015.
u 13:45

Novogodišnje odluke donosimo ulaskom u svaku Novu godinu. Nerijetko čujemo fraze poput: „Počet ću trenirati“, „Jest ću zdravije“, „Ove godine krećem na profesionalno usavršavanje“, „Naučit ću novi jezik“ i druge obećavajuće poruke.

Svatko od nas, barem jednom u životu, poželio je naučiti neki novi jezik i upoznati neku novu kulturu. Ako si i ti u toj grupi ljudi, 'gladnoj' novih saznanja i jezika, pošalji nam sliku koja opisuje Englesku ili Njemačku, jer baš ti možeš učiti jedan od ta dva jezika. Može to biti slika iz spomenutih destinacija, a možeš biti i kreativniji pa se slikati sa simbolima koji te asociraju na zemlju čiji jezik želiš naučiti. Uz fotografiju nam i opiši zašto bi baš ti trebao osvojiti učenje engleskog ili njemačkog jezika.

Foto: pixabay

Autor najkreativnije prijave osvojit će školarinu za semestralno učenje engleskog ili njemačkog jezika (tečajevi za odrasle) od siječnja/veljače 2016. godine, s ukupno 64 sati! Prijavi se!

Zagrebačka banka i Večernji list donose ti specijal Mladi: imate li svoje mjesto? U specijalu se nalazi i nagradni natječaj Neka ti novogodišnja odluka bude učenje jezika! u suradnji sa školom stranih jezika Nova Varšavska, na koji se možeš prijaviti sa svojim radom od 18. do 29. prosinca.

Napomena: Dopušteni su isključivo autorski radovi, dakle tvoje vlastite fotografije, a ne tuđi autorski rad. Ako žiri utvrdi da je fotografija neoriginalna ili krši tuđa autorska prava, korisnik neće imati pravo sudjelovanja u natječaju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije