Trend

Nije lako nositi hit proljeća, jeste li dovoljno hrabri za prozirno?

prozirno (1)
Foto: arhiva
1/11
10.05.2012.
u 00:01

Marc Jacobs i Dolce & Gabbana u svojim su kolekcijama predstavili haljine koje su skoro sasvim prozirne, a cipele i torbice s plastičnim detaljima osvojile su sve – od Christiana Louboutina do Topshopa

Pomisao na plastiku ili silikon u dodiru s kožom po visokim temperaturama možda u vama izaziva grozu, no upravo su komadi s prozirnim detaljima apsolutni hit u accessoireu ove sezone. Marc Jacobs i Dolce & Gabbana u svojim su kolekcijama predstavili haljine koje su skoro sasvim prozirne, a cipele i torbice s plastičnim detaljima osvojile su sve – od Christiana Louboutina do Topshopa.

Iako smo prozirne torbe često viđali na plažama, velikani kao što je Chloe jasno su postavili nova pravila – posvetite posebnu pažnju stvarima koje trpate u torbu jer će od proljeća 2012. svi moći vidjeti tajne koje ona skriva. Priznajemo kako ni mi nismo dovoljno hrabri za odabir haljine od prozirnih i plastičnih materijala, ali neki preslatki detalj poput nesesera ili remena sasvim će sigurno naći put i do naših ormara!

No, jedno upozorenje – ovaj trend nikako nemojte pratiti odabirom donjeg rublja sa silikonskim trakicama – osim što nije estetski privlačno, doista nema veće modne pogreške od silikonskog grudnjaka i majice otvorenih leđa. Eleganciju i jednostavnost uvijek imajte na umu.   

Komentara 1

AN
ančica
14:48 12.05.2012.

Sve po 2,00 kn-eeeeeeeeeeeee, ne vrijedi više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije