uključila se i policija

Nije ovo očekivala: Uređivanje vrta pretvorilo se u mjesto zločina nakon šokantnog otkrića

@katiesantry
07.10.2024.
u 11:30

‘Postavljen je šator, u dvorištu je devet policajaca i istražitelja’.

Kreatorica sadržaja ostala je u šoku nakon što je otkrila nešto iznenađujuće dok je renovirala svoj stražnji vrt. Amerikanka iz Columbusa podijelila je na što je naišla kroz niz TikTok videa koji su postali viralni i prikupili milijune pregleda. Katie Santry je kopala u svom vrtu kada je naišla na misteriozan predmet. U videu, koji prikazuje njezino otkriće, ona i dvoje ljudi koji su bili s njom zvuče jednako zbunjeno, pitajući se o čemu se radi, piše LADBible

Tekst u videu glasio je: ‘ZAŠTO JE U NAŠEM DVORIŠTU ZAKOPAN TEPIH?’. Tepih je pronađen zakopan na dubini od oko dva metra dok je kopala rupe za postavljanje nove ograde. Nakon što su njezini pratitelji inzistirali da pozove policiju, Katie je popustila i nazvala ih. Policija je došla, ali nije izgledala previše zabrinuto zbog tepiha. Ipak, detektivi su se vratili u njezin dom u petak (4. listopada) s K-9 psima i ekipom za iskapanja.

@katiesantry

After the dog sat until everything was taped off. Abd now we wait until forensics is here tomorrow. I’m still really hoping maybe someone just had a bloody nose on a rug, and buried it.

♬ original sound - Katie Santry

Katie je nastavila dokumentirati cijelu situaciju, a milijuni pratitelja nisu mogli dočekati nova saznanja jer je policija cijeli dan prekopavala njezin vrt. Jedna od osoba na mjestu zločina bila je sestra Dennisa ‘Dannyja’ Fouta, muškarca iz Columbusa koji je nestao prije pet godina. Ona je za NBC4 izrazila nadu da bi ovo moglo biti ključno otkriće.

Do kraja dana, policija je potvrdila da nisu pronađeni nikakvi ljudski ostaci i da je iskopavanje završeno. U jednom trenutku, dok su psi za otkrivanje leševa počeli raditi, jedan pas je sjeo blizu rupe, a Katie je upitala policajca: ‘Kada pas sjedne, to nešto znači, zar ne?’. Na što su policajci odgovorili: ‘Obično’. Drugi pas je zatim ponovio istu radnju, a Jennifer Watson, glasnogovornica Columbus Division of Police, rekla je za Columbus Dispatch da ‘može biti bilo što’ ispod zemlje.

VEZANI ČLANCI: 

‘To bi moglo biti ulje za tijelo, znoj, krv - čak i mala posjekotina može ostaviti trag. U ovom trenutku ne znamo što je to’, izjavila je Watson. Policija je ozbiljno shvatila cijeli slučaj jer nije mogla ‘okrenuti glavu’ u ovakvim situacijama.

U četvrtak su dijelovi Katiena vrta bili ograđeni, a vlasti su nastavile istragu sljedećeg dana. Katie je pratiteljima pružala uvid u situaciju, dok su detektivi pretraživali njezin dom. Kasnije tog dana, na mjesto događaja stigao je i bager. ‘Postavljen je šator, u dvorištu je devet policajaca i istražitelja’, rekla je Katie, dok je njezina majka dodala: ‘Odjel za ubojstva i CSI istražuju, nose lopate’. 

@katiesantry

Theyre here and ready to dig.

♬ original sound - Katie Santry

Katie je također otkrila da su joj zabranili pristup bližem dijelu vrta, govoreći: ‘Odredili su koliko daleko smijem ići’. Policija je obavljala svoj posao dok su se znatiželjni prolaznici okupljali oko mjesta događaja. Iako je iskopavanje završilo bez dramatičnih otkrića, ljubitelji pravih zločina na TikToku ostali su očarani ovom nesvakidašnjom pričom.

Otkrivena lista najjezivijih mjesta u Europi: Naselje u Hrvatskoj našlo se na šestom mjestu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije