Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice: Francuzi izabrali najljepše žene nogometaša na svijetu

Nives Celzijus dobila je sigurno četrnaesto mjesto

Gola istina
Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/5
03.11.2009.
u 10:17

U društvu “sestara po suprugovoj karijeri” našle su se i Victoria Beckham, bivša britanska misica Danielle Lloyd i pjevačica Cheryl Cole. Najljepša među njima prema glasovima 13 tisuća čitatelja supruga je talijanskog vratara Luigija Buffona – Alena Sederova.

Napućene usnice, zavidne obline i ekscentrično ponašanje, čini se, otvaraju sva vrata pa su tako čitatelji francuskog časopisa “Le dessous du sport” našu Nives Celzijus svrstali u 15 najljepših žena nogometaša na svijetu.

U društvu “sestara po suprugovoj karijeri” našle su se i Victoria Beckham, bivša britanska misica Danielle Lloyd i pjevačica Cheryl Cole. Najljepša među njima prema glasovima 13 tisuća čitatelja supruga je talijanskog vratara Luigija Buffona – Alena Sederova. S obzirom da izbor nije održan u Njemačkoj, gdje je Nives broj jedan, do sljedećeg puta naša će predstavnica čini se, morati više raditi na inozemnoj karijeri.

Naime, slavu u Njemačkoj stekla je pišući kolumne za časopis Bild, ali i prijevodom knjige “Gola istina” u kojoj otvoreno govori o svojim, ali i seksualnim iskustvima svojeg supruga, poznanika i poznatih hrvatskih nogometaša i estradnjaka.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar jura-100
jura-100
16:28 03.11.2009.

Stvarno ih je zaludila - 14. mjesto!!! Pa ni ja ne bih bio puno lošiji :)

DR
draga1955
13:24 05.11.2009.

Moj Karambita, mi muškarci smo potrošna roba! Žena cara Klaudija, Mesalina, natjecala se čitavu noć sa jednom kurtizanom, koja će ih više potrošiti. Čekali su u dugom redu i kurtizana je kapitulirala prije carice uz komentar, da je njezina p.... kao stara vojnička čizma. Što je više nosiš ona sve bolja, podmazanija. Ako ti to nije zastarjelo, pazi na svoju bolju polovicu.

PI
Pita
11:55 03.11.2009.

Da je hebozovna, je.....izmedju nje i Victorie odabrao bih Nives svaki put!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije