PROMO

Nova STICKERMANIJA educira i upoznaje djecu s ljepotama Hrvatske

30.08.2024.
u 14:41

Popularni dječji album i samoljepljive sličice STICKERMANIA vraćaju se u SPAR i INTERSPAR trgovine – ove godine dječak Oskar i robot Bo istražuju Hrvatsku, a novost su STICKERMANIA PLIŠANCI - divlja svinja, sredozemna medvjedica, dalmatiner, hobotnica , magarac i dupin. SPAR će ove godine sredstva prikupljena prodajom STICKERMANIA albuma donirati Muzeju Like Gospić za Memorijalni centar „Nikola Tesla“ u Smiljanu.

Zagreb, 30. kolovoza 2024. - U sve SPAR i INTERSPAR trgovine stiglo je novo izdanje STICKERMANIJE, prepoznatljivog programa vjernosti koji ove godine donosi bogatu bazu znanja o prirodnim i kulturnim ljepotama Hrvatske. STICKERMANIA je edukativni album sa samoljepljivim sličicama koji na interaktivni način educira djecu o našoj domovini, a koji i roditeljima prenosi nova znanja i zanimljivosti.

Glavni junaci ovogodišnje STICKERMANIJE ponovno su dvanaestogodišnji dječak Oskar i njegov najbolji prijatelji, robot Bo, kojima su uzori najslavniji istraživači ovog svijeta. Nakon putovanja po stvarnim i fiktivnim destinacijama diljem svijeta, odlučili su ovogodišnju avanturu provest u Hrvatskoj. U društvu svojih novih prijatelja - dalmatinerom Darom, sredozemnom medvjedicom Adrijanom, magarcem Mekijem, dupinom Dadom, divljom svinjom Divom i hobotnicom Henom, posjećuju 32 lokacije diljem Hrvatske koje su dom više od 200 životinja, biljaka i atrakcija karakterističnih za pojedine lokacije.

Spomenuti životinjski prijatelji neće praviti društvo samo Oskaru i Bou, već mogu postati i najbolji prijatelji najmlađima jer u okviru ovogodišnje STICKERMANIJE dolaze u obliku PLIŠANACA u sve SPAR i INTERSPAR trgovine. Vjernim skupljanjem sličica prikupljaju se i bodovi koji se mogu iskoristiti za cjenovni popust prilikom kupovine plišanih igračaka u liku psa dalmatinera, sredozemne medvjedice, magarca, dupina, divlje svinje i hobotnice.

Nova sezona STICKERMANIJE ponovno ima donacijski aspekt – SPAR Hrvatska će od prodaje svakog STICKERMANIA albuma donirati po 0,15 eura Muzeju Like Gospić za Memorijalni centar „Nikola Tesla“ u Smiljanu i tako odati počast najvećem umu s ovih prostora. Zaposlenici Memorijalnog centra „Nikola Tesla“ prenose djeci i mladima neprocjenjivo znanje o Nikoli Tesli i Hrvatskoj, baš poput Oskara i Boa koji ih posjećuju tijekom svojih avantura.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije