U prodaji

Novi beauty trendovi

Diva rujan
VL
14.09.2015.
u 10:42

Godišnji odmor je daleko iza nas, no i povratak u grad ima svoje prednosti. U novom broju Dive veselimo se jeseni! Zašto? Zato što jesen označava novu sezonu, u modi, beautyju, u gradu se ponovno odvijaju uzbudljiva događanja, otvaraju nova zanimljiva mjesta... A Divin tim sve budno prati. Police trgovina su se napunile, pa Diva za vas izdvaja najbolje komade i inspirira vas za najbolje stajlinge. Izdvojit ćemo samo neke: u sivom od glave do pete, haljina-spavaćica, povratak modnih 90-ih, krzno za toplu i chic zimu, vruće hlačice na gradski način, duuuugi kaput, mala ružičasta haljina... A naše djevojke s najviše stila u rujnu su glumica Amanda Prenkaj i dizajnerica Marija Kulušić - provjerite zašto!

Ni beauty noviteti ne zaostaju za onim modnim. Predlažemo četiri ključna looka za jesen. Izaberite koji vam više odgovara: lijepa i prokleta ili iznošena ljubav, čista ljepota ili seksepil u boji hrđe?

Bavimo se i besprijekornim tenom, otkrivamo najbolje tretmane za pomlađivanje, nudimo najmističnije parfeme za maglovite dane, donosimo najnovije palete sjenila... Budite lijepe s Divom!

Potražite novi broj magazina Diva u prodaji na svim kioscima za samo 14 kuna, gdje vas očekuje 2. nagradni kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri "Večernjakova subota" u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade!

A ako budete dovoljno brzi pronaći ćete i ovomjesečni dar, ELFS majicu.

Požurite, jer količine su ograničene!

Foto: VLm

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije