talenti

Novi modni dodatak mlade riječke dizajnerice Luce Lu

luce lu (1)
Foto: Doris Fatur
1/4
24.03.2013.
u 00:01

Mlada Riječanka izradom nakita bavi se od malih nogu, a nas je oduševila broševima koji se zakače na kragne košulja

Mlada riječka dizanjerica nakita Lukrecija Tomušić, poznatija kao Luce Lu, od malih nogu izrađivala je poklone za svoje prijatelje. Kad su je počeli nagovarati da svoje rukotvorine ponudi i javnosti, Luce je shvatila kako se u njenom hobiju krije pravi mali posao. Omiljeni materijal joj je drvo zbog postojanosti, topline i prirodnosti, a svaki komad nakita koji napravi potpuno je unikatan. Luce je nedavno predstavila i kampanju za novu kolekciju imena Neon Beat u suradnji sa Doris Fatur i Ivanom Tićak, a snimljen je i prateći video. Lucine preslatke broševe, ogrlice i ukrase za ovratnike potražite na Facebook fan stranici Nakit by Luce Lu.     

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:12 24.03.2013.

Zgodno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije