Neobičan spoj

Od poljupca dobila žestoku alergijsku reakciju: Prvi spoj proveli smo na hitnoj

Screenshot
14.05.2020.
u 10:30

Svi imamo barem jedan loš spoj na kojem smo bili, ali čini se kako je ovaj par prešao sve granice nesretnog prvog spoja.

Barem jedan spoj u životu želimo zaboraviti jer je nešto pošlo po zlu, ali Samara Hnaien (22) i Charles Harris (23) teško će zaboraviti svoj prvi susret, piše news.co.au.

Ovo dvoje mladih Australaca upoznalo se na Tinderu, a prvi spoj bio je kod Charlesa doma. Uzbuđeni, krenuli su se ljubiti, a u jednom trenutku Samara je osjetila peckanje u ustima, baš kao kod alergijskih reakcija.

@charlieharris___

If this blows up I’ll actually take her on a date ##fyp ##foryou

♬ The Damn Guy - Grima | Azza

Koliko je znala, bila je alergična samo na kikiriki, ali nije ga jela. Pitala je Harrisa je li jeo nešto s kikirikijem, a on je odgovorio potvrdno. "Pojeo sam sendvič s maslacem od kikirikija prije nego si došla." Sva u panici, objasnila mu je kako da joj da EpiPen - jednokratni, prethodno napunjeni uređaj za automatsku injekciju adrenalina prilikom teške alergijske reakcije, odnosno anafilaksije i da je hitno odvede u bolnicu.

Par je proveo cijelu noć na hitnoj, točnije do 05:30 kako bi se njezina alergijska reakcija smirila.

@samarahnaien

Surely I’m not the only one ##fyp ##tinderchallenge ##foryourpage ##putafingerdown

♬ original sound - samarahnaien

Iako prvi spoj nije prošao kako su zamišljali, dogovorili su drugi susret. Hnaien ima samo riječi pohvale za Charlesa i to kako je smireno postupio u cijeloj situaciji. "Bila sam impresionirana kako je podnio cijelu situaciju. Bio je nježan i brižan, potrudio se da se ne osjećam neugodno i da sve prođe što bezbolnije."

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LindaXS76
LindaXS76
14:33 14.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.​​kis︆︅​​s​t​o​k​​.​c​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije