talenti

Odlični debitanti s Cro A Portera - ponekad je dobro biti tašt!

vain (1)
Arhiva VL
14.04.2013.
u 00:01

Svoju prvu kolekciju Timy Šarec i Ivan Badanjak prikazali su na Cro A Porteru, a haljine od organze, kože i muslina doista su stvorene za najsamouvjerenije cure!

 Kad su Timy Šarec (30) i Ivan Badanjak (34) primili poziv da svoju debitantsku kolekciju brenda VAIN predstave na netom završenom Cro A Porteru, rado su se odazvali. Po struci dizajneri, Ivan i Timy već godinama surađuju na raznim projektima i imaju vlastiti studio, no ovo im je bio prvi korak u modni svijet, iako je Ivan po struci dizajner odjeće. “Moglo bi se reći da dolazim iz obitelji modnih stručnjaka, a iako se u Studiju Ploha bavim dizajnom, uvijek mi je nedostajao konačni produkt”, otkrio nam je Ivan. VAIN kolekcija od kože, muslina, svilene organze i pamučnog jerseya oduševila je sve prisutne na drugom danu Cro A Portera, a više radova VAIN-a potražite na Facebooku.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije