Primamljiva nagrada

Okušajte svoju sreću u velikoj nagradnoj igri i osvojite potpuno opremljenu kuhinju u vrijednosti 60.000 kuna

nagradna igra
Foto: PR FOTO
1/12
24.02.2016.
u 11:23

Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Večernjakovih subotnjih magazina i osvojite Meblo Trade kuhinju sa svim pripadajućim uređajima – hladnjakom, pećnicom, pločom za kuhanje, napom, perilicom i sudoperom čija ukupna vrijednost prelazi nevjerojatnih 60.000 kuna.

Od ove predivne kuhinje vas dijeli svega par jednostavnih koraka. Kupite jedan od Večernjakovih subotnjih magazina (Living, Divu, Slano&Slatko ili Moje zdravlje) u kojem vas čeka nagradni kupon. Izrežite ga i pošaljite na adresu: Večernji list d.o.o., Za nagradnu igru „Vrijedne nagrade uz Večernjakove luksuzne magazine“, p.p. 908, 10002 Zagreb. Uz malo sreće, ova potpuno opremljena kuhinja može biti upravo vaša. Isplati se probati, zar ne?

Dovoljno je poslati samo jedan kupon kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, no, što više kupona pošaljete, veće su šanse da osvojite nagradu. U slučaju slanja više kupona, šaljite ih odvojeno!

Prva tri kupona možete pronaći već danas u magazinima Living, Diva te Slano&Slatko koji su u prodaji na svim kioscima, a posljednji kupon vas čeka u subotu u novom broju magazina Moje zdravlje za samo 5 kuna uz Večernji list.

Osim Meblo Trade kuhinje, pripremili smo vam i niz drugih vrijednih nagrada:

  • Sencor mali kućanski aparati – osvojite štapni mikser, kuhalo za vodu, kuhinjski robot, kuhinjsku vagu ili toster.
  • Picard torbica
  • Love Mia majica dugih i kratkih rukava
  • Serax čajnih i dvije šalice
  • Villeroj & Boch okvir za sliku
  • Nuxe Prodigieux le parfum Čudesni parfem 
  • Kozmo poklon paket

Igrajte i okušajte svoju sreću. Netko mora osvojiti ove odlične nagrade, pa zašto to ovoga puta ne biste bili vaš vi!?

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije