PROMO

Osjeti oduševljenje u svakom kadru

Hisense
Foto: Hisense
1/6
26.09.2023.
u 07:00

Tražite televizor u kategoriji Mini-LED s najboljim performansama?

Hisense serije televizora U7KQ i U8KQ u kategoriji Mini-LED spajaju visoku svjetlinu te se približavaju visokom kontrastu kakav primjerice imaju OLED modeli. Ovi model su kombinacija najsuvremenije tehnologije s modernim dizajnom te pružaju vrhunsko korisničko iskustvo.

Hisense nova linija televizora za 2023. uključuje zaista širok asortiman proizvoda, svatko može pronaći ono što mu odgovara. Što odabrali, možete biti sigurni da je izbor bio pravi: jasna slika i izvrstan zvuk, jednostavan za korištenje i prilagodljiv operativni sustav osiguravaju da zabava počne…odmah!

Foto: Hisense

Od revolucionarne TriChroma Laser 4K TV tehnologije, preko najnovije Mini-LED tehnologije s QLED-om, OLED-om i ultra-visokom rezolucijom, Hisense donosi kupcu ultimativno iskustvo bez obzira na to da li koristi TV uređaj kod kuće ili u uredu. Gledatelji svih modela iz nove Hisense linije televizora komunicirat će s televizorom putem besplatnog, brzog i prilagodljivog operativnog sustava VIDAA koji kupcu omogućuje da svoj televizor prilagodi gotovo u potpunosti svojim potrebama.

Unaprijedite svoju igru

Kategorija Mini-LED ULED dolazi u četiri serije: vodeća je serija UXQ (65 i 85 inča), a slijede U8KQ, U7KQ (55, 65 i 75 inča) i U6KQ (55 i 65 inča) označavajući konačnu točku na kojoj Hisense stoji kada je u pitanju TV tehnologija.

Svi se mogu pohvaliti Mini-LED tehnologijom koja poboljšava LED diode, što rezultira detaljima na zaslonu koji oduzimaju dah. Tehnologija Mini LED X (dostupna u seriji UXKQ) daje kontrast s ekstremnim svjetlima i nevjerojatnom crnom tako detaljnom da možete razlikovati nijanse i sve fantastične detalje između.

Foto: Hisense

Hisenseov Hi-View Engine je i mozak i mišić koji održavaju glatki rad televizora. Snažna neuronska mreža dosljedno optimizira iskustvo gledanja kako bi se osiguralo da gledatelj doživi optimalno audio-vizualno putovanje, dok se također brine o složenim funkcijama kao što su 4K povećanje razlučivosti i poboljšanje boje tako da čak i videozapis niže kvalitete izgleda bolje nego ikada.


Uz kupnju Hisense televizora 65U7QK ili 65U8KQ u periodu od 20.09. do 20.10., uz registraciju kupnje na web stranici hr.hisense.com, na poklon dobivate Hisense zvučnik Party Rocker One Plus na kućnu adresu.

Foto: Hisense


Više informacija o modelima i pomociji pronađite na web stranici hr.hisense.com.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije