Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mala crna haljina

Osudili je zbog haljine koju je odabrala za sprovod: Je li ovo primjereno za takvu prigodu?

TikTok
12.12.2022.
u 11:30

Mnogi korisnici tvrdili su da je to bolji izbor za noćni izlazak i odlazak u klub

Jedna djevojka osuđena je na društvenim mrežama zbog haljine koju je preporučila kao savršen izbor za sprovod. Naime, vlasnica male tvrtke britanskog brenda "EdgyLittlePieces" na TikToku je objavila video u kojem je pokazala ‘savršenu’ haljinu koja je odličan izbor za sprovode.

Crna mini haljina imala je velike izreze koji su pokazivali njezin dekolte i cijeli torzo, sa trakama koje su prelazile preko vrata, prsa, grudi i trbuha, kako prenosi Daily Star.

U videu, koji je imao više od 213 tisuća pregleda, rekla je: "Bok dame. Imali smo toliko ljudi koji su tražili pogrebne outfite, a mi smo upravo danas dobili ovaj komad, tako da ne tražite dalje. Mislimo da je savršena."

@edgylittlepieces Reply to @ge.rgina #SixNationsRugby #fyp #foryou #fashion #GameTok #outfit #outfitideas ♬ original sound - Edgylittlepieces

Mnogi korisnici ostali su šokirani kada su vidjeli haljinu te tvrdili kako je ovaj komad sasvim neprimjeren za ovakve prigode.

"Jesam li to samo ja ili ovo izgleda kao nepoštovanje pokojnika?”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala; “Nema šanse da bi netko to nosio na pogreb, sasvim je neprimjereno!”

Mnogi su savjetovali da je haljina bolji izbor za noćni izlazak te da za pogreb treba nešto skromnije i pristojnije. Međutim, vlasnica se nije složila s komentarima pa u novom videu otkrila kako su njezini kupci zadovoljni haljinom.

“Moram se ne složiti s vama. Imali smo toliko djevojaka koje su ovo nosile na sahranama i poslale su nam poruke i rekle da su dobile toliko komplimenata. Super je prekriven, ne pokazuje nikakav dekolte, a uz to je i super skromna”, zaključila je.

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije